Колко бързи са „бързите кредити“?

Портфейл

31-05-2018, 13:00

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Заговорим ли за спешни ситуации, свързани с пари първото, за което се сещаме е да потърсим фирми, предоставящи такова експресно финансиране.  Засиления интерес е основателен и той се дължи най вече на шанса много експедитивно да разрешим възникналия казус. Хората са изобретателни и когато стане дума именно за пари вече не търсят помощ от своите близки, роднини и приятели, а директно се отправяме към фирми, които отпускат бърз кредит. За всеки търсещ лесен и достъпен начин да се пребори с временното безпаричие, именно доверието във фирмите за бързи заеми и реалната възможност, която ни предоставят е решението на всичките ни проблеми.

Но наистина ли можем да неречем тези кредити бързи и какво ги прави наистина такива. Ако направим едно сравнение с обикновените банкови кредити, то това което прави впечатление, че банките като институция са доста педантични и тромави по отношение на одобрението. Именно в това се крие интереса към бързите кредити, реално те дават отговор м кратки срокове. Да подадете заявка онлайн за кредит и след десетина минути да получите отговор си е истинско експресно обслужване, нали! За да се превърнете в потребители на такъв бърз кредит обаче е важно да знаете, че има доста фирми, които предлагат такава услуга и не е въпрос на късмет да намерите идеалната, а въпрос на проучване. Така, че проявете малко инициатива и се запознайте с промо офертите, ниските такси и гъвкавите погасителни планове. Открийте варианта, който отговаря наистина като бързина на изпълнение на зададените от Вас критерии. Предимството да използвате платформите на компаниите, които са специализирани в предлагането на такава услуга е в това, че те имат тарифен калкулатор, който на момента може да ви даде информация за това ако изтеглите заем от 500 лева какво ще ви струва това, в зависимост от зададения размер на погасителната вноска и период на връщане на кредита.

Друга причина да кандидатствате за бързи кредити през сайта на избраната кредитна фирма е и безплатното кандидатстване и попълване на документи. За разлика от банките, които имат фиксирани суми дори за разглеждане на молбата ви тук не се губи време в излишни изчисления и купчина документи, с които ще трябва да доказвате доход или обезпечение. За да получите положителен и бърз отговор за кредит то въведете коректно изискуемите данни във формата за кандидатстване. Така само десетина минути ви делят от оторизирането на искането и получаването на средствата по вашата сметка. Прозрачни условия, гъвкави решения и големи отстъпки и награди за лоялните клиенти предлагат експертите по експресно финансиране от СитиКЕШ!