Дневен хороскоп - петък, 1 юни 2018

Хороскоп

31-05-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Представители на този знак ги чака един много емоционален и експлозивен ден, когато всички наоколо не само ще ги дразнят, но и силно ще ги гневят. Неочаквани събития могат ви държат в напрежение, като не ви позволяват да се разсейвате и да се отпуснете.

     
 

Телец

Някои ще трябва да направят труден избор. Незабавно потърсете начини за укрепване на вашите собствени позиции, бъдете упорити и прецизни. От скоростта на реакцията ви ще зависят всички бъдещи дейности.

     
 

Близнаци

Намаляването на запасите от жизнени сили ще бъде в основата на влошаването на самочувствието и разсеяността ви. Не се налага днес да вземате важни решения. В личните отношения може да се образува малка пукнатина. 

     
 

Рак

Това може да е ден на промени и корекции в отношенията. Някои хора изобщо не разбират от шеги. Има опасност да се прояви агресия срещу вас. Само дипломацията днес трябва да стане ваш помощник във всички контакти.

     
 

Лъв

Съдбата ви е подготвила щастлив и положителен ден, когато дори и пеенето на птиците и ароматът на липите ще ви носи вдъхновение. Поради вашата амбиция и гордост, може обаче да пострадат взаимоотношенията ви, ако не внимавате. 

     
 

Дева

Днес вашето настроение и самочувствие ще се намират в по-голяма по-зависимост от другите, отколкото обикновено. Вечерта можете да получите приятна изненада от близките си хора.

     
 

Везни

Представителите на този знак ще направят всичко възможно да постигнат вътрешен комфорт и спокойствие. Дори ще решат да отложат важен ангажимент за известно време, за да придобият чувство за равновесие и да не бъдат разочаровани от нищо. 

     
 

Скорпион

При вас днес всичко ще се развива според плана, така че няма причина да се разстройвате и притеснявате. В личния живот можете да направите сериозна грешка, особено ако започнете да разговаряте на висок глас с близкия си човек.

     
 

Стрелец

Възможни са спорове и конфликтни ситуации с близки роднини, съседи, колеги. Постарайте се да се държите правилно и не показвайте агресия, в противен случай рискувате да утежните още повече трудната ситуация.

     
 

Козирог

От вас зависи да се справите успешно с текущите въпроси и задачи. Никой не се съмнява в професионалните ви качества, но сега ще трябва да покажете не само опит, но и мъдрост.

     
 

Водолей

Ако се окажете зависими от финансите на други хора, по-добре се откажете от такава помощ. Възможно е да се наложи да се занимавате с проблемите на възрастни роднини. Приятни емоции ще ви дари участието в културно-развлекателни мероприятия.

     
 

Риби

Днес трябва да сте самоуверени, в противен случай ще загубите прекрасни перспективи както в личния си живот, така и на работното място. Постигането на комфорт в душата ще бъде трудно, но вие знаете точно тайната на оптимизма.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

На този ден е добре да създадете в себе си вътрешна свобода, да изпитате в себе си чувство на радост, да почувствате универсална любов. Денят е благоприятен за съпружески отношения. Желателно да прекарате времето си в повече общуване, в позитивни контакти с хората, да се забавлявате, да посещавате групови мероприятия, сбирки. Денят също така носи много неконтролирани енергии, които могат да доведат до сериозни психологически проблеми и емоционални конфликти. Въздържайте се от активни дейности. Приятните, хармонични сънища говорят за успешна реализация на набелязаните планове.