„Патриотите“: Пази Боже Марешки да определя националните приоритети

Политика

31-05-2018, 10:29

Снимка:

България утре

Автор:

Александра Милева

Всичко от Автора

Споровете в парламента за модернизацията на армията продължават втори ден

"Пенсиите на българските пенсионери излетяха със самолетите на Каракачанов. Младите хора ги засилваме към Терминал 2, а пенсионерите ги пращаме на Граф Игнатиева да си търсят пенсиите“. Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.
Пореден ден на спор между "Воля" и "Обединени патриоти" по повод решението на правителството да бъдат отпуснати пари за модернизация на българската армия. След като вчера Марешки каза, че иска мораториум, днес нападките в парламента продължиха.
"С едно решение Каракачанов бърка в джоба на всички българи", допълни Маришки.
"Слушам как Марешки определя български национални интереси и какви са те. Пази Боже Марешки да определя националните интереси на България", отвърна от парламентарната трибуна Юлиан Ангелов от „Обединени патриоти“. Той посочи, че превъоржаването на българската армия е работа на няколко правителства назад във времето, а шесте милиарда няма да бъдат похарчени само за самолети. "Това е превъоржаване в Сухапътните войски, Флота и Военно въздушните сили", обясни Ангелов. Той се обърна към Маришки с въпроса дали е опозиция ли е или част от управлението на страната.