Дневен хороскоп - четвъртък, 31 май 2018

Хороскоп

30-05-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ще разполагате с голяма сила и основната задача е къде да я реализирате. Можете да довършвате натрупана работа, за която дълго време не ви е достигало време. Сега вече може да се разделите с нея. Поемете организацията за съвместен отдих с любимия човек.

     
 

Телец

Ако не нарушавате правилата, делата ви ще се движат чудесно, въпреки трудната концентрация. Финансови затруднения не се изключват, макар и временни. С партньора си бъдете по-нежни и проявете въображение в съвместната игра любов.

     
 

Близнаци

Този ден е подходящ за изясняване на отношенията си с любимия човек. Старайте се само да не реагирате прекалено емоционално, тъй като в разгара на обясненията може да наговорите много излишни неща. Не се дръжте саркастично. 

     
 

Рак

Днес някои ще се подадат на емоционалните си изблици поради различни причини. Не се заяждайте за дреболии, защото ще развалите не само своето настроение, но и на партньора си. Добре е да знаете, че негативните емоции сега са противопоказни.

     
 

Лъв

Сега не е време за важни дела. Събитията ще се развиват по-бавно, отколкото сте очаквали. По-добре е да се съсредоточите върху самостоятелната работа, ще бъде по-лесно да успеете в нея. В личните отношения ще цари любов и разбирателство.

     
 

Дева

Днес могат да бъдат повдигнати доста въпроси относно работата ви. Не се вълнувайте и не вземайте прибързани решения. Добре е да не демонстрирате сега свои успехи, постижения, приятели, даже и покупки. Завистта, която може да предизвикате, ще отслаби вашата енергия.

     
 

Везни

Крайно време е да направите преоценка на взаимоотношенията с някои хора от вашето обкръжение. Само че не бързайте да ги елиминирате прибързано. Още не е настъпил точният момент, всички нюанси не могат да бъдат взети наведнъж под внимание.

     
 

Скорпион

Днес ще успеете да преодолеете някакви препятствия. За плановете си е по-добре да ги запазите само за себе си. Не са изключени интересни предложения, които могат да касаят както работата, така и личния живот.

     
 

Стрелец

Днес може да ви се струва, че всички около вас искат да спорят и да убеждават в нещо. На семейството се постарайте повече внимание да отделите. Ако пък сте сами, то е възможно ново запознанство, но трябва и вие малко да се потрудите за това.

     
 

Козирог

Днес можете да обсъждате важни въпроси, като избягвате конфликти и спорове. Възможно е да получите добри новини или интересно предложение. Тези, които имат нови идеи, ще могат да намерят подкрепа от съмишленици.

     
 

Водолей

Благоприятен и плодотворен ден, в който ще имате възможност да направите много полезни неща за себе си и за другите. На някои ще им провърви и ще се окажат на точното място в точното време при добро стечение на обстоятелствата. 

     
 

Риби

Някои от вас са в момент, в който имат нужда от малко насърчение и подкрепа, за да продължат напред. Възможно е да чуете някаква критика или забележка по ваш адрес, но не си струва да обръщате внимание на това.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Много спокоен и благоприятен ден. Трябва да сте в състояние на хармония и равновесие, дори ако се  опитва някой да влезе в конфликт с вас. Простете на такива хора, но не налагайте мнението си. По-добре е да прекарате този ден сами, да се занимавате с домашните дела. Много е полезно да се почисти пространството и всичко, което е възможно. На работното място, по-добре е да сте в спокойно състояние, без стрес и напрежение в преследване на големи резултати. Сънищата ще ви помогнат да премахнете вътрешното напрежение и да се отървете от комплексите.