Дневен хороскоп - сряда, 30 май 2018

Хороскоп

29-05-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

В този ден важни ще бъдат повече професионалните ви интереси, отколкото личните ви дела, въпреки че е неблагоприятен ден за работа и бизнес. Избягвайте провокации, не се поддавайте на съблазни. Това може да докара само неприятности.

     
 

Телец

Мнозина ще се вълнуват само от мисълта как да повишат своето благосъстояние. Този ден няма да бъде лесен за никого. Може да се очакват професионалните проблеми, макар и не толкова сериозни. Ентусиазмът ви има тенденция към понижаване.

     
 

Близнаци

На околните ще им е трудно да общуват с вас, а на вас ще ви е трудно с тях. Вашите действия няма да се отличават с особена ефективност и наистина имате повод да бъдете раздразнителни, но не си го изкарвайте на другите.

     
 

Рак

Днес ще е характерна повишена емоционалност и ранимост при повечето от вас, затова е по-добре да останете в уединение, докато се успокоите и отпуснете. Дори да имате енергия за работа, не се престаравайте много – денят не е особено подходящ за това.

     
 

Лъв

Този ден е сложен, но вашата активност, смелост и решителност ще ви помогне да се справяте с текущите задачи. Не започвайте нови дела и проекти. Нищо добро няма да излезе сега от това. Може да отложите уреждането и на семейните въпроси.

     
 

Дева

Личните ви дела изцяло ще погълнат вниманието ви. Бъдете готови за неочаквани и неприятни изненади. За вас сега не е безопасен периода. Бъдете внимателни при работа с остри предмети и избягвайте спорове с околните.

     
 

Везни

Везните ще търсят интересен събеседник, тъй като самотата започва да ги угнетява и потиска. Днес повече ще губите, отколкото да намирате (независимо какво). Не е изключено да преживеете някои разочарования.

     
 

Скорпион

Днес е по-добре да останете в сянка. Вашата оригиналност и ярка индивидуалност ще привличат към вас хора, с които не би трябвало да си имате работа. Важно е да сте достатъчно предпазливи, иначе могат да ви последват проблеми.

     
 

Стрелец

Добре правите като предпочитате да страните от всички и да подредите своите мисли и впечатления. Оригиналните ви идеи сега трудно ще бъдат приети от околните. Възможни са грешки поради разсеяност и слаба концентрация.

     
 

Козирог

Може да имате успехи, но те ще бъдат трудно постигнати и денят изобщо няма да е лесен. По пътя си може да се сблъскате с различни препятствия и трудности. Вашата целеустременост и упоритост обаче граничат с големия ви инат, затова може и да успеете. 

     
 

Водолей

Днес на мнозина им липсва творческо и трудово вдъхновение. Ще бъдете заети повече с личните си дела или проблеми с децата. Ако имате намерение да се намесвате в чужди дела, бъдете много деликатни, а най-добре се откажете да го правите. 

     
 

Риби

Периодът на енергична дейност ще се смени постепенно с упадък в настроението. Намирате се във властта на силните емоции. Бъдете по-сдържани, не проектирайте собственото си неудовлетворение върху околните.

 

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Критичен ден (някои го смятат даже за сатанински), време на плътски изкушения и астрални битки, грехове. На този ден се активира вътрешната „змия” - изкусителят на всеки човек. Всичко положително и отрицателно се усилва по няколко пъти. Контролът на поведението в този ден е изключително отслабен, докато инстинктите надминават границите. И под тяхно влияние можете да се сътворят всякакви глупости, но последствията ще бъдат неприятни. Основното изкушение на този ден: чувство за власт над другите хора. Необходимо е да се практикува всякаква форма на аскетизъм.