Дневен хороскоп - вторник, 29 май май 2018

Хороскоп

28-05-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Обстоятелствата на деня могат да ви поставят в неприемливо положение, което ще представлява неудобство за вас. Дайте на другите да се проявяват така както могат и се опитайте да задоволите техните молби и искания.

     
 

Телец

Гледайте здравето си и не се поддавайте на стрес и напрежение. Ще имате време да разберете всичко. Настоящите ситуации не изискват бързина и шум. Вечерта се отпуснете със съзнанието, че някои трудности вече са минали.

     
 

Близнаци

Текущият всекидневен поток може да бъде нарушен от по-ярки емоции и преживявания. Вашето търпение може да не ви достигне, за да изчакате подходящия момент, ако нещо ви вълнува и да решите да рискувате.

     
 

Рак

Ситуацията на деня е в противоречие с очакванията и намеренията ви. И все пак, трябва да се занимавате активно с текущите дела и въпроси. Може да успеете в няколко направления, но няма да ви остане свободно време за лични неща и интереси.

     
 

Лъв

Не позволявайте на другите да се разпореждат с вашето свободно време и да ви ангажират с неща, за които не сте готови или не сте заинтересовани. Вечерта си оставете повече време за почивка.

     
 

Дева

Днес ще бъде важно да направите някакъв избор. Напълно вероятно е вие лично да не се нуждаете от това или да е неподходящо да го правите точно сега. Можете също така да премислите и да промените решението си, ако прецените перспективите си.

     
 

Везни

Постарайте се в днешния ден да останете далеч от събитията, ако хората около вас искат да ви  привлекат в интриги или сте принудени да вземете участие в нещо, което не сте планирали и не ви интересува. Не се поддавайте на чуждо влияние.

     
 

Скорпион

Денят е авариен и критичен, но може да донесе добри резултати, ако се занимавате с интелектуална работа или творчество. Срещите (ако връзката е все още крехка или само симпатии ви свързват с друго лице), по-добре да ги отмените или да ги отложите за после.

     
 

Стрелец

Пълнолунието във вашия знак днес ще създаде достатъчно импулси, за да премине денят активно, с добра ефективност в делата, когато ще можете да упражнявате организационните си умения и да вдъхновявате обкръжението си за съвместни подвизи.

     
 

Козирог

През деня можете да очаквате да се срещнете с интересни и полезни хора. Подходящо време за укрепване на връзките, за съгласуване на бъдеща подкрепа. Сега ще ви бъде трудно да балансирате крайностите, категоричността и напрежението във вашето обкръжение.

     
 

Водолей

Ще придавате значение на дребните неща, но рискувате да изпуснете нещо важно. Хората около вас неподходящо се намесват във вашите дела или задават въпроси, на които не искате да отговаряте и това ви е досадно.

     
 

Риби

Денят е неспокоен, емоционален, неподходящ за важни въпроси и сериозни решения. Ако не се заемете с делата си, може да изпитате пристъп на безпокойство и превъзбуда от наплива на мисловният поток.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Пълнолуние в 17:21ч . Критична точка. На този ден се активират вътрешните противоречия и отрицателни реакции на всеки човек. Контролът на поведението в този ден е изключително отслабен, емоциите се засилват и под тяхно влияние може да се вършат всякакви глупости.

Символ на днешния ден е трудът. Хубаво е за  начало на важните дела. Съдбата ще ви покровителства. Днес всички знаци на Зодиака ще усетят вълна от енергия, вдъхновение и творчески порив. В резултат на това ще се свърши много работа и настроението ще остане на най-високо равнище. Ако труда ви бъде оценен по достойнство от другите, тогава количеството извършена работа ще се увеличи още повече. Затова всички трябва да бъдем внимателни един към друг и щедри на похвали.