Седмичен хороскоп за 28 май - 3 юни 2018

Хороскоп

27-05-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Нещата са такива, каквито са!

Седмицата може да се окаже твърде противоречива и нееднозначна по своето естество. Вашите цели и мечти придават допълнително значение на настоящето. Не бързайте. Оставете събитията да следват естественият си ход, тогава обстоятелствата могат да се обърнат във ваша полза. Бъдете внимателни, когато работите с документи и като подписвате. Не подценявайте значението на парите. При пътуване не са изключени някои неприятности. На никой няма да му избегне домашната работа, така, че се примирете с това и не се съпротивлявайте. Венера в Рак ви съдейства за по-хармонични отношения у дома.

Благоприятни дни- 29, 30.05; 03.06.

Неблагоприятни дни- 31.05.; 01, 02.06.

     
 

Телец

Горчиви или сладки, всеки си бере плодовете на своите действия.

Засега всичко изглежда спокойно при вас. Радвате се на високият жизнен тонус,  увеличава се вашата работоспособност и продуктивност. Съвсем обективно оценявате своите действия, затова не допускайте да ви насаждат чувство за несъществуваща вина или да ви критикуват. Който трябва нека сам да си сърба попарата, не сте виновни вие! Предстоят ви не малки разходи за представителни цели. Акцентът през седмицата може да падне върху колегиалните ви взаимоотношения. Действията ще се развиват на професионалната сцена. Сътрудничеството с правилния човек е залог за вашия успех.

Благоприятни дни- 31.05.; 01, 02.06.

Неблагоприятни дни- 28.05.; 03.06.

     
 

Близнаци

Напънете се за раждането на новата надежда!

Наложително е да разширите хоризонта пред себе си в пряк и в преносен смисъл. Скоро пред вас ще изплуват добри перспективи. Не губете вяра в доброто, което ви очаква напред. Разчитайте за всичко предимно на собствените си сили. Разходите през тази седмица няма да бъдат превишени и ще бъдат в рамките на бюджета ви. За да бъдете по-интересни в очите на противоположния пол, старайте се да демонстрирате наред със скромността си и повече увереност, достойнство, внесете и малко загадъчност. Този имидж трябва да гоните, който ще се отрази позитивно на репутацията ви.

Благоприятни дни- 03.06.

Неблагоприятни дни- 29, 30.05.

     
 

Рак

Живейте спокойно и щастливо.

Градусът на напрежението започва леко да спада, но с него се снижава постепенно и жизненият ви тонус. Вашето възстановяване е част от голямото уравнение. Добре ще е да избягвате да се напрягате, както и да стигате до състояние на силна умора. Ще има изясняване на заплетена ситуация от само себе си. Някои неща вече стават по-лесно постижими. Венера преминавайки през вашия знак, внася във вашата външност особено обаяние и привлекателност. Ставате загадъчни и магнетични за противоположния пол. Можете да поемете инициативата за романтичните отношения във ваши ръце.

Благоприятни дни- 28.05.

Неблагоприятни дни- 31.05.; 01, 02.06.

     
 

Лъв

Снижете коефициента на средната напрегнатост!

Устойчиво съществуване - това е характерната черта на идващата седмица. Придържайте се към правилното разпределение на човешките си и паричните ресурси. Понякога нещата се развиват прекалено бързо и изглеждат внезапни. В сложния поток на всекидневните дела, опитайте да поживеете по инерция. Интензивния живот трябва да бъде сведен до минимум. Отделете си време за достатъчно почивка, дори сега да не усещате конкретна нужда от нея. Пазете се от измами и провокации от страна на другите. Добре ще постъпите като не  отвръщате на удара с удар.

Благоприятни дни- 29, 30.05.

Неблагоприятни дни- 28.05.; 03.06.

     
 

Дева

Благополучна и нормална седмица - не достатъчно скучна и без особени перипетии.

Преминавате постепенно в положителен преход. Добре се адаптирате и по-важно е, че не губите надеждата си за по-доброто. Живеете според обстоятелствата. Някои представители на знака трябва да заздравят социалните си позиции. Финансовото положение започва да става малко нестабилно, затова трябва грижливо да си правите паричните преразпределения. Повишете своето образователно равнище със самостоятелно събрана информация.

Благоприятни дни- 28, 31.05.; 01, 02.06.

Неблагоприятни дни- 29, 30.05.

     
 

Везни

Разрешете си малко волности!

Не мислите ли, че твърде много се самоограничавате. Намерете повече време за личния си живот. Дайте си правото да живеете нормално, разумно, разрешете си да обичате! Откровен разговор с човека, на когото държите, може да спомогне много за изясняване на отношенията ви и за сближаването ви. Бъдете внимателни, когато извършвате парични операции. Можете да бъдете непреднамерено въвлечени в заблуда или подведени. Бъдете разумни във вашата диета. Въздържайте се от тежка и мазна храна. Леко снижаване на имунитета ви.

Благоприятни дни- 29, 30.05; 03.06.

Неблагоприятни дни- 31.05.; 01, 02.06.

     
 

Скорпион

Не губете ценни мигове!

Освободете се по най-бързият начин от всички илюзии, които ви пречат да се влеете в кипежа на обикновеното съществуване. Трябва да се отърсите от всичко, което ви дърпа назад. Ваш е изборът как да постъпите, но знайте, че занапред имате добри алтернативи за действие. Чувствата ви ще бъдат подложени на малко изпитание. Налага се да направите някои корекции в поведението си. Старайте се да изглеждате безупречно и по възможност стилно в очите на другите. Очаква ви ново запознанство.

Благоприятни дни- 31.05.; 01, 02.06.

Неблагоприятни дни- 28.05.; 03.06.

     
 

Стрелец

Винаги давайте по нещо от себе си!

Усилията ви ще бъдат възнаградени дори и да не стане веднага. Вашето ангелско търпение започва да ви носи добри резултати в емоционалната сфера. Постепенно започва да настъпва възобновяване на енергията и оптимизма при вас. Това, което ще ви се отрази добре е да организирате домашна вечеринка и да поканите най-близките си приятели. Възможно е да се почувствате щастливи от приятни срещи в личен план. Ще се подобри настроението ви. По често ще бъдете усмихнати, отколкото намръщени, а това няма как да не  окаже влияние върху околните.

Благоприятни дни- 03.06.

Неблагоприятни дни- 29, 30.05.

     
 

Козирог

Първите кълнове на желанията ви!

През седмицата късметът ще се присъедини във вашата посока. В момента съдбата подготвя почвата за осъществяване на едно ваше желание, но резултатите ще бъдат видни в малко по-късно време. Все още това е един дълъг и продължителен процес. От вашите действия сега зависят доста неща. При вас отново ще се възвърне тема, която сте мислили за отдавна отминала. Гледайте да не попаднете в ситуация “Олеле, това съвсем не го исках!” Дръжте се настрани от събития, които не ви засягат пряко. Пазете се от настиване!

Благоприятни дни- 28.05.

Неблагоприятни дни- 31.05.; 01, 02.06.

     
 

Водолей

Насладете се на успеха!

В началото на седмицата бъдете пестеливи  на сили и на средства. В последните и дни обаче можете да се разпуснете и да се наслаждавате на собствения си успех с чисто сърце. В последно време вашият имидж леко се е повишил и през следващите дни ще почувствате върху себе си видимите резултати от това. Необходимо е още малко да поработите на равнище компетентност, скромност и надежност. Не бъдете толкова разпилени в различни посоки. Ако тръгвате на път с автомобила си, направете пълна проверка дали всичко е на ред и на мястото си.

Благоприятни дни- 29, 30.05.

Неблагоприятни дни- 28.05.; 03.06.

     
 

Риби

Причини да се разстройвате няма.

Иска ви се да възобновите отново някакви прекъснати взаимоотношения, но все още се колебаете и не смеете да се задействате. Някои от вас ще заминат на делово пътуване. В материален план може да се каже, че нещата леко се подобряват. Ако погледнете по-обективно на своите възможности, творческия, финансовия и личния си потенциал, ще можете да измените малко вашите планове към по-добро. Засега успявате да се примирите с противоречията в своя живот. Слънце и Меркурий в Близнаци ще активират вашите стремежи към промяна, пътуване и новаторски идеи. Добре е да го направите, ако имате такава възможност.

Благоприятни дни- 28, 31.05.; 01, 02.06.

Неблагоприятни дни- 29, 30.05.