Дневен хороскоп - неделя, 27 май 2018

Хороскоп

26-05-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ще бъдете твърде работоспособни и ще можете да обхванете широк спектър от задачи. Внимавайте с проверката на важните и официални документи. Инициативите свързани с пътувания, делови преговори, обезателно ще донесат добър резултат.

     
 

Телец

В днешния ден ще бъдете възхитително романтични, но фактите и реалността ще надделяват над чувствата. Оптимизмът и вярата ще способстват вътрешният ви растеж. Ще се разшири вашият кръгозор.

     
 

Близнаци

Днес е добре да бъдете реалисти. Избягвайте умственото напрежение и физическото натоварване. Обърнете внимание на външността си. Необходимо е да направите нещо за подобряване на имиджа си.

     
 

Рак

Небесните сили показват, че вие вътрешно израствате, вашите действия са правилни и ви насърчават да продължавате в същата насока. Задействани са градивни промени, които няма да бъдат обаче кардинални.

     
 

Лъв

Предстои ви да се заемете с напълно сериозни неща. Проявете повече търпение и покажете добро разположение на духа. Скоро ще почувствате положителните резултати от вложените усилия.

     
 

Дева

Късмета ще ви съпровожда, макар и колебливо. Днес и най-дребното нещо може да се превърне в успешно основание за вас. Ще успеете да се справите с всичките си задачи. С малко старание ще успеете във всичко.

     
 

Везни

Обърнете внимание на здравето. Сега трябва да избягвате всякакви крайности, по-добре е да се откажете от изморителната физическа работа. Много е вероятно да имате недостиг на сили, безсъние. Всяко вълнение, стресови ситуации оказват лошо влияние върху самочувствието.

     
 

Скорпион

Добре е да си спомните за старите приятели: възможно е те да споделят добри новини с вас или да ви направят интересни предложения. Втората половина на деня е подходяща за всякакви срещи. Ако днес имате романтична среща, тя ще ви предостави много приятни мигове.

     
 

Стрелец

Не стойте без работа, заемете се с нещо интересно. Това ще ви отърве от мрачни мисли, неприятни спомени, които от време на време ви заливат. Не споделяйте тайните си с нови приятели: такава откровеност може да ви навреди.

     
 

Козирог

Въпреки трудностите, имате шанс да постигнете успех. Най-добре е да правите неща, които изискват въображение, творчество. Обичате да търсите нестандартни решения, да експериментирате. Възможни неочаквани подаръци, приятни признаци на внимание от хора, на които отдавна сте симпатични.

     
 

Водолей

Добре е да разчитате единствено на себе си. Преди да предприемете нови неща, помислете дали можете да се справите сами. Възможни са неочаквани разходи. Големите покупки, направени в този ден, едва ли ще бъдат успешни, но малките придобивки няма да ви разочароват.

     
 

Риби

Не винаги е лесно да се намери общ език с другите. Хората, дори и най-близките, често ви разбират неправилно. Това обаче не води до сериозни спорове. Има само малки разногласия, които бързо приключват.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Това е ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място в света. Дарявайте радост, вдъхновение, вдъхнете надежда и вяра в сърцата на хората. Ако можете да усетите връзката си с Вселената, с Бога, с всеки човек, можете вътрешно да поискате всичко. Молитвите, произнесени в този ден се изпълняват по-бързо, тъй като небесните порти се отварят и всеки ще бъде възнаграден според вярата си. Освен това, днешната енергия предразполага да се прави добро за другите. Днес повече от всякога е необходимо да се проявява състрадание и милосърдие, да се правят дарения, да се извършва благотворителност, да се дават подаръци, защото символът на този ден е сърце. Полезно е да давате милостиня, особено ако ви помолят за това. Помнете, че който не е милостив, може сам да загуби милостта на небесата.