Дневен хороскоп - събота, 26 май 2018

Хороскоп

25-05-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес повечето от вас ще са раздразнителни и лесно обидчиви, а общуването ще е трудно. Не позволявайте на случайните настроения и гневните чувства да са водещи. Уважавайте достойнството на другите. Отдаването на хобито ви може да ви успокои.

     
 

Телец

За да се справите с нещата, дори и с обичайните, трябва да положите повече усилия от друг път. Трудно ще ви е да се концентрирате, а поради разсеяност може да допуснете нежелателни грешки. Ден за почивка и възстановяване. Избягвайте да правите големи покупки.

     
 

Близнаци

Днес ще изпитвате двойствени чувства. От една страна ще искате да разпускате, от друга ще ви зове дългът. Непредвидени събития може да променят набелязаните планове за деня. Внимавайте повече за себе и за своето здраве.

     
 

Рак

Някои от вас ще са в мрачно настроение, без видима причина. Може би ви действа времето или нещо друго. Имате нужда да преосмислите някои неща на спокойствие преди да предприемете нови действия или решения. 

     
 

Лъв

Днес у мнозина ще преобладава духовна сила, твърда воля и силна енергия. Имате достатъчна самомотивация и вдъхновение за действия. Вашият жизнен опит може да придобие ново измерение. Ще имате способността да оказвате влияние върху другите.

     
 

Дева

В днешният ден може да ви обземе силно желание да захвърлите всичко и да заминете някъде другаде. В любовта всичко ще е наред, ако не се държите егоистично по отношение на партньора си.

     
 

Везни

Нищо особено не е заложено в днешният ден,  но ще успеете по нов начин да погледнете на нещата и да ги преосмислите. Добре е да не вземате импулсивни решения. Още не сте готови за това, нито пък е настъпил подходящия момент.

     
 

Скорпион

Колкото по-малко инициативи поемате, толкова по-добре. Има опасност при общуването си с другите да бъдете предубедени или недостатъчно обективни. И дори вашите намерения да са най-добри, резултатът може да не е розов.

     
 

Стрелец

Във времето, когато другите очакват от вас по-решителни действия, вие сте склонни повече да философствате. Добри перспективи ще се открият само пред онези, които не се боят да излязат пред по-силните опоненти.

     
 

Козирог

В днешният ден не допускайте никаква импулсивност и свобода на действията. Най-добре е да бъдете по-сдържани в поведението си. Избягвайте да избухвате срещу другите от най-малкото нещо и да ги обвинявате за щяло и не щяло.

     
 

Водолей

Може да се каже, че ви очаква един сравнително добър ден и бихте могли да постигнете много, стига да не поставяте сами на пътя си ограничения. Не се бойте от грешки. Няма да има такива. Денят способства хармонизиране на отношенията между влюбени и съпрузи.

     
 

Риби

Отнасяйте се с голяма отговорност към всичко, което става и най-вече към себе си. Не пренебрегвайте дребните детайли, които могат да бъдат съществено важни, колкото и незначителни да изглеждат на пръв поглед.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят има силна енергия, която ако не бъде правилно овладяна, може да създаде достатъчно конфликти. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават. Дори да ви достига кураж, то не участвайте в рисковани мероприятия. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Внимателно се оглеждайте настрани, избягвайте  скандалите и споровете. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си. При поява на всякакви здравословни проблеми да се вземат незабавно мерки. Организмът се пренастройва под влияние на особените лъчи. Добре е за изчистването му чрез мантри, молитви.