Дневен хороскоп - петък, 25 май 2018 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - петък, 25 май 2018

24 май 2018, 18:31 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Денят ще бъде малко неспокоен, грижите ще бъдат в повече, отколкото сте очаквали. Хората около вас често се намесват във вашите дела, като понякога избират най-неподходящия момент за това. Не се изключват кавги и конфликти. Защитавайки вашите интереси, понякога се държите почти агресивно, на мнозина това не им харесва.

     
 

Телец

Вие сте толкова уверени във вашите способности, че понякога поемате неща, с които просто не можете да се справите сами. Разумно е да прецените своите сили и възможности и да помислите към кого можете да се обърнете за помощ. Със сигурност ще намерите съюзници, благодарение, на чиято подкрепа бързо ще постигнете успех.

     
 

Близнаци

Денят е благоприятен за търговска дейност, решаване на финансови проблеми. Що се отнася до парите, интуицията няма да ви напусне. Има добра възможност да се сключат благоприятни сделки или да се започне проект, който ще донесе голяма печалба. Добре се разбирате с хората и лесно ще намирате съюзници.

     
 

Рак

Старайте се да не губите времето си напразно. Днес трябва да свършите много неща, което означава, че всяка минута ще е важна. Това е благоприятен ден за сключване на сделки. Не се изключват значителни промени за по-добро в професионалната сфера и важни за кариерното развитие на някои от вас.

     
 

Лъв

Благоприятен ден за общуване. Дори и най-трудните въпроси могат да бъдат обсъдени днес, като същевременно трябва да се избягват конфликти, взаимни претенции и оплаквания. Не се изключват полезни запознанства, възможно е да започнете съвместно сътрудничество, което ще бъде изключително полезно за вас.

     
 

Дева

Много е важно днес да съумеете да запазвате самообладание и спокойствие. Това няма да бъде лесно обаче. Но ако се поддавате на емоциите, вероятно ще направите грешки. Използвайте здравия разум и ще можете да постигнете дори повече, отколкото очаквахте.

     
 

Везни

Вслушвайте се в интуицията и тя ще ви помогне да избегнете грешки днес. Възможни са добри съвпадения, неочаквани моменти, които можете да използвате във ваша полза. Получаването на подкрепа ще е по-лесно, отколкото очаквахте. Това е благоприятен ден за сътрудничество, участие в работата по някои съвместни проекти.

     
 

Скорпион

Началото на деня може да е трудно. Възможно е да възникнат разногласия на работа или у дома. Споровете ще възникват съвсем от дреболии. Някои хора днес ще са настроени критично към вас, което допълнително ще ви изнервя.

     
 

Стрелец

Денят не е лесен, но трудностите не ви плашат. Можете бързо да решите много проблеми, включително и най-сложните и объркващи. Вашият оптимизъм се оказва заразен, заобикалящите ви хора са готови да подкрепят вашите идеи, да помогнат за тяхното изпълнение.

     
 

Козирог

Този ден е подходящ за работа, позволява да се справите дори и с най-сложните професионални задачи. Можете да сключвате сделки. Плодотворни ще бъдат преговорите. Някои Козирози ще могат да намерят нови съюзници или работодатели.

     
 

Водолей

Не бързайте. Всичко ще ви се получава много добре, но съществува риск от грешки поради невнимание. Ако са планирани отговорни срещи и преговори за този ден, подгответе ги сериозно: ще бъде много обидно да забравите нещо важно, да пропуснете детайлите, които по-късно могат да играят решаваща роля.

     
 

Риби

Добре е да бъдете внимателни през деня. По това време са възможни неочаквани събития, възможно е нещо да се обърка. Вие не се поддавате на дреболиите и добре правите: запазвайки спокойствие, можете да постигнете отлични резултати.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е благоприятен за всякакви начинания. Много добър ден за началото на всякаква нова умствена и физическа работа, комуникация с приятели, колеги, роднини. Енергията вече е предостатъчна и основното мото на този ден е „съзиданието”. Можете да започнете да строите нов дом, да започнете бизнес, да откриете нова фирма (регистрацията). В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора ще са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Претворете всичко в живота, което сте отлагали, но не претоварвайте организма си. Всяка умора е опасна.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп