Дневен хороскоп - неделя, 20 май 2018

Хороскоп

19-05-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Някои хора ще разчитат на подкрепата ви. Денят ви дарява със самочувствие и харизмата на лидера, така че трябва да се подготвите за това, че хората ще поискат съветите ви по всякакви въпроси. Ясно ще виждате нещата и слабите места на всеки план.

     
 

Телец

Възможно е да видите днес някой ваш познат с нови очи. Достатъчно е само някой жест, дума, поглед или усмивка да накарат сърцето ви да забие по-силно. Необходимо е да сте наясно и с последиците. Недостатъкът на романтичната връзка между приятелите е, че когато любовта премине с времето, после е малко вероятно да остане нещо от предишното приятелство.

     
 

Близнаци

По отношение на ежедневните дела ще действате на автопилот. Денят изостря комуникационните ви способности, заставяйки ви не само да общувате, а да търсите информация в разговорите, да се вслушвате в слуховете и да бъдете в час със събитията.

     
 

Рак

Днес ще помагате и ще се грижите за близките си. Ако имат проблеми, вие сте способни търпеливо да ги изслушате, да поемете ролята на психоаналитик и да помагате с практически съвети.

     
 

Лъв

Настроени сте борбено, но няма с кого да се борите. Хората са готови да ви следват и без бой и да ви присъдят победата. Ако искате да добавите малко романтика в живота си, трябва да действате сами по този въпрос. Поемете инициативата вие.

     
 

Дева

Днес е ден на срещите - планирани или внезапни,  всяка от които може да не е случайна. Внимателно мерете думите си, тъй като всичко казано и направено днес, може да повлияе върху положението ви, кариерата или личния живот.

     
 

Везни

Днес в общуването с любимия човек ще е действащ принципът на огледалото: настроението ви веднага ще се отразява в настроението на партньора ви. Достатъчно е да бъдете мили и любезни, за да може той/тя да отразят същите качества по отношение на вас.

     
 

Скорпион

Днес вие ще дърпате конците и ще впрегнете способностите си да манипулирате я близките, я околните, за да получите желания от вас резултат. Това може да бъде чрез директен натиск или индиректно. В крайна сметка ще получите това, което искате.

     
 

Стрелец

Какъв страхотен ден за вас! Няма изобщо да ви доскучае, че сте сами. Ще ви потърсят разни приятели за неделна среща и ще трябва да избирате къде ще ви бъде по-интересно и приятно да отидете, чия компания да изберете.

     
 

Козирог

Внимавайте, има хора, които искат да ви манипулират. В този ден тяхната активност е висока. Впрочем, ако имате такава възможност, звездите ви съветват да прекарате един ден далеч от голямата тълпа от хора, може би дори извън града, в кръга на най-близките.

     
 

Водолей

Избягвайте общуването с много хора днес. Може да станете жертва на енергиен вампир. Това може да бъде и близък човек, който дори може да не осъзнава какво се случва. Мърморенето и критиките, предизвикването на спорове са идеален начин да ви  „поизточи” малко енергия.

     
 

Риби

Днес ще сте склонни да вземате решения под влиянието на емоциите, а основният аргумент ще бъде вашата интуиция. Настроени сте повече творчески. Там, където трябва да се прояви фантазия, няма да имате равни на себе си.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е спокоен и мирен, благословен. Към земята идва мощен енергиен поток. Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Дава се възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи.