Дневен хороскоп - събота, 19 май 2018

Хороскоп

18-05-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Доста от времето ви ще е посветено за битовите грижи и проблеми. Пренебрежителното ви отношение към някого, може да стане повод за конфликт. Втората половина на деня е благоприятна за активна почивка, разходка и малко развлечения.

     
 

Телец

Някои от вас най-после ще достигнат до целта си, а други значително ще се придвижат по пътя към поставената цел. Денят обещава да бъде благоприятен за личните отношения. Тези, които все още са свободни, имат голям шанс да се запознаят с нов човек.

     
 

Близнаци

Звездите обещават емоционален подем. Има вероятност за връщане на стар дълг, печалба от лотариен билет или намиране на ценна вещ. В късния следобед не е изключено да имате неприятна среща или да получите неприятна новина.

     
 

Рак

Днес е благоприятно време за пътуване и посещение на нови места. Свежите впечатления сега са ви необходими повече от всякога, както и събиране на положителни емоции. Може да се материализират някои ваши творчески пориви.

     
 

Лъв

Днес най-сериозно и отговорно се отнасяйте към всичко. Ще бъдете вдъхновени и в готовност  да преодолявате всякакви трудности. Имате склонност към рисковани мероприятия, но съветът е да се въздържате в този момент от тях.

     
 

Дева

Добре е да се въздържате от активна дейност, но можете да се заемете се с почистване на дома или даден участък. Сред близките ще намерите спокойствие и любов, но навън може да налетите на грубо човешко поведение. Избягвайте дългите разходки.

     
 

Везни

При добро желание от ваша страна, с вашия природен такт и деликатност бихте могли да избегнете всякакви проблеми. Партньорът ви може да провокира вашата ревност чрез някои необмислени думи или постъпки.

     
 

Скорпион

Добре ще е да си съставите план за действие и да го следвате през деня. Жените в този ден са склонни към недостатъчно обмислени постъпки и непредсказуемост, както прояви на капризност и лека агресивност.

     
 

Стрелец

Днес е добре да контролирате емоциите и да се вслушвате в съветите на близки и приятели. Вечерта може да посветите на активен отдих, развлечения, сексуално разтоварване и нови запознанства.

     
 

Козирог

Преоткривате света с ново виждане. Сетивността ви е пробудена и действа с пълна сила, а това ще ви донесе нови и може би непознати усещания. Не претоварвайте организма с тежка работа. Вършете само най-необходимото.

     
 

Водолей

Случайно пренареждане на обстоятелствата може да ви донесе неочакван късмет. Потърсете си източници за зареждане с енергия. Заемете се с нещо, което ви доставя удоволствие и отдавна не сте го правили. Вечерта се отдайте на пълноценна почивка!

     
 

Риби

Денят в известен смисъл е опасен в емоционален план и по-добре да не рискувате с нищо. По възможност прекарайте времето в усамотение и размисъл върху своите дела и проблеми. Дори да ви провокират, избягвайте да влизате в разправии.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Прекрасно се усвояват знания. Желателно е всяка дейност, която започнете, да се довежда до край, иначе тя може да ви навреди. Всичко, което ви докарва днес до сълзи и плач е полезно, защото посочва вашите недостатъци, с които да се борите. В този ден можете да отстоявате своите принципи, убеждения и идеали - това ще ви се отдава блестящо. Нужно е активно да проявите своите емоции и чувства - ще бъде уместно и ще ви разберат правилно. Не се дръжте недружелюбно с околните. Възможно е да се върнат стари проблеми в отношенията, които трябва най-сетне да бъдат решени. Помощ ще окажат само най-близките хора.