Дневен хороскоп - петък, 18 май 2018

Хороскоп

17-05-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Благоприятно време за Овните. Съществени проблеми няма да възникнат, а всичко набелязано ще върви по своя план. Не бързайте да разкривате картите си и не действайте съвсем открито! Пазете в тайна намеренията си. 

     
 

Телец

Днес ще бъдете в приповдигнатото настроение и ще имате добър жизнен тонус, което ще ви обезпечи с положителни резултати. Възможно е някой от познатите ви в личен разговор или по телефона да ви кажат нещо важно.

     
 

Близнаци

Днешни приоритети могат да ви бъдат подготовка за пътуване, работа с документи, учене или научни занимания. През втората половина на деня трябва да преодолеете собствената си неувереност и да гледате по-оптимистично на нещата.

     
 

Рак

Днес ще имате прилив на енергия и готовност да преодолявате всякакви прегради. Възможно да имате по-специално преживяване или да се стигне до недоразумения с околните. Не стойте на течение и се пазете от настинка.

     
 

Лъв

Ден на позитивна енергия. Постарайте се да обръщате по-малко внимание на думите и постъпките на околните, иначе ще се прояви вашият огнен темперамент. Препоръчва се повече да релаксирате и да търсите спокойна среда.

     
 

Дева

Днес е благоприятно за всякакъв вид комуникации, срещи, от приятни приятелски разговори до делови преговори. В професионален план днешния ден има особено значение. Романтичните срещи може да ги отложите, тъй като работата ви ще погълне цялото ви време така или иначе.

     
 

Везни

Вашите неща се развиват добре, но тъй като не сте застраховани от недоразумения, в днешния ден те са напълно възможни. Вероятно някои ваши изказвания или постъпки ще развеселят околните, но в крайна сметка ще се отнесат със симпатия към вас.

     
 

Скорпион

Днес ще трябва да съвместявате личните с обществените ангажименти. Мислите си, че всички проблеми отдавна са решени, но някои от тях отново ще изплуват на повърхността. Не вземайте еднолични решения без партньора си.

     
 

Стрелец

Благоприятен ден, в който може да ви се открият добри възможности в личен план. С вашето обаяние лесно ще въздействате върху другите. Някои Стрелци може да срещнат своята съдба случайно на най-неочакваното място.

     
 

Козирог

На работното ви място атмосферата може да бъде нагнетяваща и изнервяща. Не се отпускайте да демонстрирате вашият голям професионализъм или да доказвате на другите нещо! В къщи бъдете сърдечни и внимателни.

     
 

Водолей

Денят е благоприятен за делови и лични контакти. Главното е да покажете лична заинтересованост и да вложите енергията си по същество. С такъв подход може да имате максимален успех.

     
 

Риби

В днешният ден сте склонни да вземате прибързани решения и във връзка с това може да възникнат неприятности или недоразумения. Пазете се от предизвикателства и изкушения, заради които може да платите твърде висока цена!

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се четат мъдри книги. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Пасивността, уединението сега се препоръчват. Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Не се препоръчва да пребивавате дълго време в шумни тълпи, изобщо избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много хора.