Дневен хороскоп - четвъртък, 17 май 2018

Хороскоп

16-05-2018, 18:33

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Бъдете активни. Благоприятно време за всякаква работа. Днес ще бъдете целеустремени и ще ви обземе желание да живеете пълноценно живота си, както и да вземате всичко, което ви се полага.

     
 

Телец

Отличен ден за прекарване на времето в домашна среда. Ограничете общуването с външния свят, което отнема от вас твърде много сили и време. Въздържайте се от посещение на магазини иначе рискувате да се сдобиете с множество излишни вещи - особено жените. 

     
 

Близнаци

Ще станете център на внимание и ако се постараете, ще впечатлите някои хора с остроумието си и начина си на общуване. Много приятни емоции ще донесат срещите с приятели и близки хора. За да повишите тонуса си, заемете се с двигателна активност, не стойте без работа.

     
 

Рак

Пред вас ще стоят различни задачи, а решаването им ще отнеме много време и енергия. По отношение на любовта, нещата могат да бъдат много по-добри. Може да организирате  романтична вечеря със свещи и въобще ви очакват хармонични отношения с любимия човек.

     
 

Лъв

Движите се в правилната посока засега и ако не се отклоните от пътя, то скоро ще постигнете успех. Голяма е възможността днес да оставите важни следи, ако не в историята, то поне в сърцата на някои хора.

     
 

Дева

От една страна ви липсва достатъчно  увереност в себе си, а от друга - сте прекалено взискателни към хората около вас. Нищо съществено не предприемайте. Сега не е най-доброто време за развиване на нови отношения, но е благоприятно за вече създадените.

     
 

Везни

Възможно е да участвате в съревнование за нещо. Вярвайте в собствените си сили. Вземете ли веднъж решение, повече не го подлагайте на съмнение, защото размисълът и щателният анализ на ситуацията може да ви изведат до разколебаване или неправилен извод.

     
 

Скорпион

Вероятно ще ви се наложи да защитавате собствените си позиции и ще трябва да приведете всички аргументи, с които разполагате. Към края на деня може да се почувствате психически изчерпани и с претоварена нервна система. 

     
 

Стрелец

Днес ще бъдете изключително прозорливи. Липсват ви още жизнеспособни идеи. Постарайте се да има съизмеримост между желанията и възможностите ви. Професионалната работа може да е в ущърб на личните отношения.

     
 

Козирог

Правилно разпределете силите си, защото работата, която ви очаква няма да бъде малко. Не хабете енергията си за отрицателни емоции. Обадете се на приятели и се отдайте вечерта на съвместно забавление.

     
 

Водолей

Не е изключено днес да научите някаква скривана досега истина. Периодът е малко сложен за взаимоотношенията. Не напрягайте нервната система и стойте далеч от всякакви конфликти. Нуждаете се от по-спокойна и непринудена обстановка.

     
 

Риби

Днес могат да се проявят с пълна сила потиснати и неизявени чувства на обида и разочарование. Може би това ще е причината за нежеланието ви да общувате с определени хора. Не губете време в излишни разговори.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Този ден не е добър и се препоръчва да не се започва нищо ново, но може да се занимавате с обичайните неща и ежедневните си работи. Активността в този ден се препоръчва, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Не трябва да се проспива денят в пряк и в преносен смисъл. Не оставайте пасивни. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни размишления. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение. Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди.