Бащата на Меган няма да отведе дъщеря си до олтара при Хари

Свят

15-05-2018, 14:57

Снимка:

royal.uk

Автор:

Ани Валентинова

Всичко от Автора

73-годишният баща се забърка в медиен скандал със снимки

Бащата на Меган Маркъл-Томас е съобщил, че няма да присъства на сватбата на дъщеря си с на принц Хари. Церемонията е на 19 май в Лондон и се очакваше бащата на Меган да отведе дъщеря си до олтара. Решението си Маркъл е обявил пред изданието TMZ, след като избухна медиен скандал с негови снимки.
В таблоидите се появиха снимки на 73-годишният баща, който разглежда фотоалбум "Картини от Великобритания", вземат му мерки за костюм и чете статии за дъщеря си в онлайн-медии.
В британския "Мейл он сънди" излязоха статии, според които бащата на Меган е позирал пред британски папарак „непринудено“ за серията от снимки, а фотосите по-късно били продадени за близо 100 000 лири стерлинги.
Маркъл не е коментирал публикациите, но според медии е заявил, че не иска да причинява неудобство на дъщеря си и затова няма да присъства на сватбата.
Полусестрата на Меган Маркъл - Саманта, миналата седмица каза, че снимките на баща ѝ са нейна идея.
След разразилата се медийна буря принц Хари и Меган Маркъл помолиха за разбиране и уважение. Безпрецедентно изявление на двореца Кенсингтън за "тази трудна ситуация" обаче не потвърди новината, която беше разпространена от TMZ.
В началото на месеца стана ясно, че братът на Меган написал писмо до принц Хари да не се жени за сестра му. In Touch публикува писмото, написано на ръка от Томас Маркъл в сайта си. Той и Мегън не се виждали от седем години и били в обтегнати отношения. Полусестрата на актрисата също не е поканена и е в лоши отношения с бъдещата булка.