Дневен хороскоп - сряда, 16 май 2018

Хороскоп

15-05-2018, 17:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днешният ден е свързан с необходимостта да преразгледате своя жизнен път. Условията са благоприятни за проявяване на вашите способности в областта на професионалната и творческата дейност. Планетарните аспекти изискват от вас да завършите делата си възможно най-скоро - тези, които бяха отложени за по-късен етап.

     
 

Телец

Денят може да е труден, възможни са непредвидими ситуации. Опитайте се да се съсредоточите върху положителните размисли.  Мислено се отделете от егоизма и честолюбието. Тези от вас, които ходят на работа, ще положат енергични действия в професионалното направление.

     
 

Близнаци

Денят е добър за конфиденциални разговори. Има неща, които не бива да бъдат отлагани за утре, а трябва да се свършат днес. Има голяма вероятност да направите непланирани разходи. Пазете се от финансови загуби. Старайте се да бъдете максимално икономични.

     
 

Рак

Постарайте се в днешния ден да поставите нещата в ред - у дома, в офиса и в мислите си. Необходимо е да мобилизирате всичките си сили и воля за свършване на предстоящите задачи. Не забравяйте да платите всички сметки, които вече са се натрупали.

     
 

Лъв

Делата ви не търпят никакво отлагане и тук вашите творчески способности ще бъдат полезни. Удачен ден за тези, които обичат да рискуват, да си опитат късмета. Обърнете внимание на здравето. Постоянният стрес и напрежение са способни да нанесат вреда на организма ви. 

     
 

Дева

Имате силна енергия, но не се насилвайте с работа и не претоварвайте сърдечно-съдовата система. Ако работите с документи, внимавайте при попълването им. Преди да подпишете нещо, четете внимателно и ако имате някакви съмнения, консултирайте се с адвокат за съвет.

     
 

Везни

Днешният ден е благоприятен за творчество, самообучение и изучаване на нови сфери на дейност, водещи до нарастване на вашия духовен и материален потенциал. Емоционалните и физически компоненти на живота ви са във възход. Имате добра възможност да изпълните някои от своите планове.

     
 

Скорпион

Днес  може да се наложи да изяснявате отношения. Призовете чувството си за хумор, за по-лесно разрешаване конфликта. По някаква причина може да се усъмните в искреността на другата страна. Възможно е да се окаже, че двамата още не сте готови за взаимно споразумение.

     
 

Стрелец

Днес мнозина ще обикалят инстанциите и службите за оправяне на документи и сертификати. Деловите и личните партньорски отношения се развиват добре. Вечерта е благоприятна за прекарване времето със семейството и близките си хора.

     
 

Козирог

Текущите задачи и реализацията на плановете (особено домашните и служебните),  ще изискват от вас съсредоточаване, организираност и отговорност. Не е изключено да възникне спешна нужда от пари.

     
 

Водолей

Обстоятелствата изискват през първата половина на деня да се освободите от натрупаните проблеми и да ги обобщите. Втората половина на деня е благоприятна за комуникация в работния колектив, за съвместни дейности. Вечерта е подходящо за разпускане в приятна компания. 

     
 

Риби

Днес от особено значение за вас ще е нуждата от лична свобода. Вървете при приятелите си - общуването с тях сега ще е благотворно - те вероятно се нуждаят от вашите съвети (а може би и вие) и заедно ще намерите най-доброто решение.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Този ден е за подготовка за изпълнение на предстоящите задачи. Първичният импулс се спуска на равнището на физическото тяло и го пробужда. Бъдете внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че няма да ви е полезно.  Може би ще мине известно време и ще оцените това, което сте получили – не само материално, но и духовно. Добре е да бъдете щедри. Не трябва да има съжаление за онова, което давате. Раздайте своите ненужни неща на нуждаещите се. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Ако си представите хора или храна и ви се повдигне, значи са вредни за вас и трябва да ги избягвате.