На дербито „Левски“- ЦСКА - без фенове със забрана за спортни мероприятия - bulgaria.utre.bg

На дербито „Левски“- ЦСКА - без фенове със забрана за спортни мероприятия

15 май 2018, 07:52 | Ани Валентинова
  • Снимка:
    България утре

Засилени мерки за сигурност по време на футболната среща днес

Изкъсо ще следят униформените довечера всички фенове на дербито между „Левски“ и ЦСКА. На Националния стадион „Васил Левски“ няма да бъдат пускани посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия, съобщиха от МВР. Футболният мач започва в 18.30 часа.
От полицията уверяват, че ще бъдат предприети всички необходими мерки за охрана на обществения ред. На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на стадиона полицаи ще извършват щателна проверка на всички фенове. Малолетни ще се допускат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.
Униформените няма да пускат пияни. Ще се проверява за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/. Няма да бъдат допускани нерегламентирани шествия по маршрутите на придвижване на феновете.
За да бъде избегнато струпване, от полицията приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16.30 часа.
Следобед е възможно да възникне временно затруднение в движението в центъра на града, предупреждават от полицията.

 

 

Етикети
Левски ЦСКА


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Спорт