Дневен хороскоп - вторник, 15 май 2018

Хороскоп

14-05-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Преди да се впуснете в действия, трябва да оцените обективно реалността. Осигурени са ви защита и късмет, които са по-скоро непредвидени, ще дойдат неочаквано при вас. Вероятно ще се окажете на точното място, в точното време, за да оберете плодовете.

     
 

Телец

Два пъти помислете преди да се захванете с нов проект, защото на сегашния етап нямате нито необходимата енергия, нито способността да го доведете докрай. Пазете се от настиване, особено гърлото. Времето е измамно.

     
 

Близнаци

В днешният ден ще са ви необходими повече енергия и сили, за да можете да изпълните вашите отговорности, които не търпят никакво отлагане, както в професионален, така и в личен план.

     
 

Рак

Днешният ден е свързан с известни ограничения и задръжки. Събитията са извън вашия контрол. Още не е благоприятно да се предприемат рисковани действия. Ще се наложи да имате контакт с бездушен човек, който не проявява никакъв интерес спрямо вас.

     
 

Лъв

Хубав ден, в който мнозина от вас ще успеят да направят някакъв пробив. Запазете оптимистичната си нагласа и скоро ще бъдете възнаградени за това. Успехът, към който се стремите идва бавно, но със сигурни крачки.

     
 

Дева

Днешният ден символизира промени и трансформации на някакво равнище. Ако се нуждаете от правилно решение то ще ви бъде подсказано по странен начин. Възможните промени значително ще подобрят вашето положение.

     
 

Везни

Ще забележите, че сте оплетени в ограничения, отсрочки, проблеми, но колкото и значими да са те, ще намерят своето разрешение в нужното време и никакво безпокойство и припряност от ваша страна няма да помогне да се решат по-бързо.

     
 

Скорпион

Днес ще се радвате на добро здраве и силни съпротивителни сили на организма. Някои от вас ще имат изживявания, съпроводени със силни емоции. Възможно е да ви натоварят с допълнителни отговорности.

     
 

Стрелец

Денят ще е изпълнен с богат диапазон от случки и настроения. Има вероятност да решат да ви направят изненада, която може да не ви допадне особено. Утешете се поне с това, че е в резултат на добри чувства.

     
 

Козирог

Денят може да стане начало на нещо важно за някои от вас. Не отлагайте за утре това, което можете да направите днес. Не си позволявайте да стоите без работа. Отнесете се сериозно към молбите на близки хора.

     
 

Водолей

Днес може да бъде един емоционален ден за вас. Обикновено, когато сте спокойни сте толерантни и лесно приспособими към характерите на другите и обстановката, но сега може да реагирате доста остро на думите или действията на останалите.

     
 

Риби

Опасността на днешния ден се състои в това, че енергията ви може да се разпилее чрез необмислени или ненавременни действия. Ще намерите отговорите, които търсите вътре в себе си, а не в съветите отвън.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден за любов, покаяние, прошка, отдаване на духовна работа. Добре е да се дарява радост на другите. Ден за равносметка, за осмисляне и преразглеждане на извършеното до сега, преход в нов етап. Подходящо е за завършване на всички започнати дела, връщане на стари дългове, за да можете да встъпите в новия период. Старайте се да виждате прекрасното и се наслаждавайте на миговете в живота.

В 14:49ч е новолуние. От това какъв фундамент ще бъде заложен сега зависи целия нов лунен месец. Планирайте събитията за предстоящите дни, нека вашите мислени образи бъдат колкото може по конкретни и подробни. Например, ако искате на работното място да прокарате нов проект, представете си в детайли как разговаряте с началника си. Опитайте да си представите дори аромата на неговия одеколон, вижте всички щрихи на обстановката в неговия кабинет. Усетете чувствата, които биха ви връхлетели в този момент. Колкото по-ярка се окаже вашата фантазия, толкова по-добре. Представяйте си бъдещето не като нещо възможно, а сякаш вече е станало. Подобен метод са използвали жреците и маговете на всички култури и народи. Но все пак внимавайте какво си пожелавате!