Седмичен хороскоп за 14 - 20 май 2018

Хороскоп

13-05-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

С Божията помощ и с рогата напред!

През седмицата ще се разкрият нови задачи, но няма да имате доверие на другите и ще опитвате сами да се справяте с тях. Изцяло ще действате по свое усмотрение, без да се доверявате на чуждите съвети. Не е изключено да бъдете излъгани или да скрият информация от вас. Внимателно управлявайте паричните си ресурси и в никакъв случай не разхищавайте. Периодите на активност ще се сменят с периоди на пасивност. Старайте се да запазите оптимизма си и творческият дух. Партньорските отношения може да не вървят гладко, а напрежението да се увеличава.

Благоприятни дни- 16, 17, 20

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Телец

Човека го правят условията.

През седмицата ще бъдете повече пасивни. Ще се откажете от нещо, за което после ще съжалявате, че сте го направили. През този период има възможности да получите нови придобивки и да постигнете стабилност. Въпреки това някои от вас ще изпитват несигурност. Времето е подходящо за преодоляване на собствените слабости и преосмисляне на мястото ви в живота. Не се бойте от промените. Не са изключени спорове, където вие ще покажете неочакван темперамент. Свободните представители на знака ще имат подкрепата на Купидон – оглеждайте се наоколо, за да не пропуснете половинката си.

Благоприятни дни- 18, 19

Неблагоприятни дни- 14, 15, 20

     
 

Близнаци

Ако бързате бавно, ще стигнете, за където сте тръгнали.

Добре ще се изявите в интелектуалната сфера. Вие сте точни, последователни и методични. Ще бъдете доста конструктивни и убедителни личности. Мнозина ще получат възможност за допълнителна заработка. Вие не трябва да бързате, а твърде внимателно да обмислите всичко, да набележите точката на приложение на силите ви и чак тогава да започнете да реализирате плановете си. Толкова ще сте погълнати от работата си, че това чак ще обиди някои от вашите близки или приятели, че нямате време за тях. Вашата излишна самоувереност може да навреди на личните и деловите отношения.

Благоприятни дни- 7, 8, 12, 13

Неблагоприятни дни- 9, 10

     
 

Рак

Докато не ми е трудно, не ми е лесно!

Събитията през седмицата ще ви заставят да действате активно. Трудно ще понасяте да ви дишат във врата, но ще трябва да издържите на натиска, особено ако е висшето ръководство. Няма да сте толерантни към капризите на другите. Ще бъдете заети с вашите отговорности. Жизненият ви тонус постепенно ще намалява. Ще преобладава чувството на умора и ще имате слаба енергия. Лесно можете да компенсирате това чрез витаминни добавки. Не се колебайте в нищо, но и не усложнявайте сами нещата. Партньорът ви може да предизвика във вас подозрения, съмнения и да се почувствате леко разочаровани. Мимолетните запознанства няма да доведат до нищо сериозно.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Лъв

Всичко с мирен преход!

Вниманието ви ще бъде активирано и насочено към нови насоки. Не избързвайте с вземането на решения. Проблемите едва ли ще ви заобиколят, но вината не е във вас. Емоционалните пориви могат да ви навлекат нападките на околните. Постарайте се всичко да уреждате по мирен път. Безпокойството ви за нещо може да доведе до безсънни нощи. Възможно е да направите значителни разходи свързани с нуждите на близките ви или по домашната поддръжка. През настоящият период ще нараства вашата популярност, а вие сте готови отново да се влюбите. Препоръчително е хората, които имат връзки да прекарат уикенда в домашна атмосфера, а за необвързаните, звездите имат нещо друго наум.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 14, 15, 20

     
 

Дева

Не участвайте в събитията, карайте ги да се случват!

Благоприятно време да се заемете с творчески или духовни практики. И макар, че гласът на разума ще се стреми да ви обърка, интуицията ще ви подскаже верния път, а случайността ще ви помогне. Вашето светоусещане постепенно ще се разширява и систематизира. Доста сполучливо съчетавате новите неща с традициите. Материалната страна на нещата ще подтикне мнозина към търсене на друго решение на въпроса. Към близките хора проявявайте повече търпимост и деликатност и не правете от мухата слон. Периода сега не е много удачен за любовни отношения, затова отделете време за себе си, поглезете се, правете това, което в е приятно.

Благоприятни дни- 14, 15 18, 19

Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Везни

Изборът да избереш си е твой избор!

Стремейки се през цялото време да бъдете на разположение на всички - колеги, роднини, приятели, в края на седмицата ще се почувствате доста изразходени. Търсейки душевният комфорт, ще трябва да уравновесите и съхраните първо своето емоционално равновесие. Партньорът ви може да провокира чувството ви на ревност. Финансовото ви положение ще ви помогне сами да си направите подаръка, който желаете. Втората половина на периода ще е по-добра от първата. Благоприятно време за подобряване на отношенията и за сближаване.

Благоприятни дни- 16, 17, 20

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Скорпион

Вода, която тече, сама си намира пътя.

Периодът ще бъде тих и спокоен, ще можете да си направите равносметка за пораженията и победите до момента. Сега е най-добре за вас е да се оставите да плувате по течението. Време е да си създадете нови планове за бъдещето. Избягвайте да разхищавате силите и енергията си. Имате да вършите толкова неща през седмицата, че в края й ще се почувствате доста изморени. Има вероятност да се случи нещо, което сте искали и това ще ви донесе удовлетворение. Много скоро мнозина ги очаква романтично запознанство.

Благоприятни дни- 18, 19

Неблагоприятни дни- 14, 15, 20

     
 

Стрелец

Не пренебрегвайте малките радости, докато търсите големите!

Не жертвайте времето си за почивка и не се насилвайте да се справяте с това, което не ви е по силите. Стремете се сами да си доставяте удоволствие. Периодът е важен за много неща. Малки конфликти могат да възникнат в работната среда, но ще се решат бързо и мирно. Очакват ви и приятни изненади. Неочаквано може да получите пари, които вече сте отписали или за които не сте предполагали. Приемайте нормално недостатъците на човека до вас и си пожелайте той да направи същото. Опитайте да въведете нещо по-различно и романтично във вашите отношения.

Благоприятни дни- 20

Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Козирог

Бързай бавно!

Приливът на сили и енергия ще ви направи активни и предприемчиви към нови инициативи. Бъдете крайно внимателни към партньорите си (лични и бизнес) и хората, с които сте заобиколени. Емоциите и настроенията ви често ще се сменят, което ще се отрази и на самочувствието ви. Има вероятност да вземете неочаквано и за себе си, и за другите решение по въпрос, който ви вълнува. Очакват ви промени не толкова на външно, колкото на вътрешно ниво. Някои от вас ще се обърнат към миналото и ще решат да се обадят на бившите си партньори.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Водолей

Трябва да умееш да правиш каквото трябва и когато трябва.

През седмицата ще разгърнете активна дейност. Дори когато сте се оттеглили да почивате, ще продължите да обмисляте нови идеи, които в близко бъдеще да реализирате. Близките ви няма да изпуснат случая да се възползват от енергията ви. През този период ще постигнете успех в делата си и ще удържите триумф в личния живот. В любовните отношения ще постигнете повече яснота и ще можете да направите правилният избор. Свободните Водолеи имат всички шансове да срещнат нов партньор.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 14, 15, 20

     
 

Риби

Знаете в крайна сметка, че не всичко, което хвърчи се яде!

Вашата сексуална привлекателност ще ви помогне в общуването с околните, но някои очаквания могат да ви донесат разочарование. Вашите близки ще ви разиграват сцени от латино-американски сериал. Не се връзвайте на всички поднесени ви номера. Ще имате възможност да се справите с това, което ви е измъчвало в последно време. Необходимо е да поставите вече точката на тези дела, които продължават отдавна. Бързо ще се уморявате, тъй като ще е понижен жизненият ви тонус.

Благоприятни дни- 14, 15 18, 19

Неблагоприятни дни- 16, 17