Дневен хороскоп - неделя, 13 май 2018

Хороскоп

12-05-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Не се очакват сериозни проблеми, така че можете спокойно да се заемете с насъщните си задължения. По-скоро ви очакват приятни занимания, грижи, емоции. Не се отказвайте от удоволствието да си организирате малък празник, защото забавлението ще ви бъде от полза.

     
 

Телец

Днес трябва да отделите специално внимание на собственото си здраве, особено ако наскоро е трябвало да работите усилено. В личния ви живот сега има стабилност, за която отдавна мечтаете.

     
 

Близнаци

Вършете постъпки само с чисто сърце и се постарайте да се откажете от лукавството. Възможно е да ви се случи удивително съвпадение, което ще е за добро. Не пропускайте възможността сами да се зарадвате като направите някои непланирани покупки или да посетите интересни места.

     
 

Рак

Опитайте се да прекарате повече време с децата и семейството си. Домакинските грижи няма да са досадни. Ако отдавна сте загрижени за нещо в личния си живот, не отлагайте разговора с близкия си човек. И остава само да се надявате, че наистина ще се разберете правилно.

     
 

Лъв

Отпуснете се. В този ден е по-добре да не правите нищо особено важно. Малко вероятно е да успеете да направите това, което сте планирали. Възможни неочаквани събития, малки приятни изненади. Ще има шанс да се видите със стари приятели.

     
 

Дева

Един хубав ден ви очаква. Подходящ е за общуване с приятели, както и с хора, които споделят вашите интереси. Не са изключени неочаквани интересни предложения. Нещо, което наистина ще ви вдъхнови.

     
 

Везни

Останете спокойни. Това е, от което се нуждаете днес. В семейния живот може да се създаде трудна конфликтна ситуация. Опитайте се да избегнете неразбирателството и излишните спорове. Има начини да угодите.

     
 

Скорпион

Това е спокоен и благоприятен ден. Няма да бъде особено ползотворен, но ще ви позволи да възвърнете силите си. Добре е да правите планове за бъдещето. Споделете своите идеи с близки хора - има шанс да получите подкрепа от тях.

     
 

Стрелец

Благоприятен ден. Във всичко се ръководете от здравият разум. Не се оставяйте да ви подвеждат. Ако отделите време да го прекарате с хора, които са приятелски настроени и ви се радват, ще се заредите с много енергия.

     
 

Козирог

Денят ще протече като цяло добре за повечето от вас. Ако общувате със стари приятели, не е изключено да се появят общи планове. Възможни са удачни съвпадения, приятни изненади, промяна към по-добро, макар и минимална.

     
 

Водолей

В личния живот ситуацията може да не бъде най-приятната. Разбира се не можете напълно да се изолирате от проблемите, но ще имате възможност да оправите отношенията с по-мек тон. Не забравяйте да направите малък подарък.

     
 

Риби

Денят носи позитивно влияние. Време за почивка, за размисъл. Сега правилно преценявате вашите силни страни и възможности, интуитивно ще разберете как най-добре да действате за напред.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Прекрасен, спокоен и светъл ден. Този ден носи неизменно успех в делата. Не трябва да се предавате на напразни мечтания. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Днес могат да се случат различни неща с вас. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и лошото. От вашето разбиране зависи много. Ако се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия през последния месец. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда.