Дневен хороскоп - събота, 12 май 2018

Хороскоп

11-05-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят е възможно да донесе известни трудности. Решавайки проблемите един след друг, може да се окаже, че не ви остава време за почивка. Някои от вас ще бъдат измъчвани от  лошо предчувствие и може би си имате своето основание.

     
 

Телец

Днес нараства вероятността да допускате грешки. Не се нагърбвайте с всичко сами. Общуването ви отчасти може да е затруднено. Старайте се да изразявате своите мисли, колкото може по-ясно, за да ви разберат правилно.

     
 

Близнаци

Днес повече ще витаете в облаците и лесно ще се впечатлявате от всичко, което ви привлича. Постарайте се да запазите реалистичното си отношение към света. Ако нещо не ви харесва, бързате да се скриете в “черупката си”.

     
 

Рак

Постарайте се да не мислите негативно - вашите мисли са живи и ще се претворят в реалността. Избягвайте уединението за дълго време. Общуването с приятели ще ви подари приятни минути.

     
 

Лъв

Днес лесно ще се разбирате с околните. Общуването ви е ще е динамично и конструктивно. Въпреки че ще бъдете внимателни и грижовни към близките и семейството си, твърдо ще държите нещата да стават както искате вие.

     
 

Дева

Денят ще се развие успешно за мнозина. Възможно е да получите добри новини или да възстановите прекъснати отношения, на които сте отдавали голямо значение. През втората половина на деня ще станете по-креативни. Интуицията ще ви е верен помощник. 

     
 

Везни

Подходящ ден да изявите добрите си качества. Днес ще се чувствате по-уверени в себе си, отколкото в последно време. От вас и вашето поведение зависят доста неща, за да постигнете хармония в личните си отношения.

     
 

Скорпион

През деня ще ви съпътства доброто настроение и положителната нагласа. Вероятно ще се вдъхновите от някого или нещо. Вашата забележителна проницателност ще ви помогне да се оправите с практическите въпроси.

     
 

Стрелец

Днес ще се радвате на добро настроение.  Денят ще ви донесе лекота и безметежност. Ще бъдете склонни към преяждане и самоугаждане – това не го допускайте! Ще е повишена чувствителността ви, но и ще бъдете по-вироглави от обичайното.

     
 

Козирог

Повечето от вас ще имат успех в делата си. Ще намерите отличен начин да решите някакви свои проблеми. Със своята изобретателност ще преодолеете възникващите пречки. Подходящо време за сътрудничество или за романтична среща.

     
 

Водолей

Днес може да получите прилив на вдъхновение, да изплуват някои нестандартни идеи. Вашата интуиция ще ви подскаже изход от трудна ситуация. Може би решението е било съвсем близо до вас, но просто до сега не сте го виждали.

     
 

Риби

Звездната обстановка от хороскопа ви днес съветва да не се поддавате на изкушения и съблазни. Някои неприятни дейности трябва да се свършат още днес. Отношенията с конкретно лице ще придобият допълнително значение за вас.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на откровението. Усилва се стремежа към тайното, невидимото и окултното познание. Препоръчва се да разпускате, медитирате, да слушате музика, но да не е рок, хеви метъл.  Днес са опасни разсеяността, заблужденията и блуждаещото съзнание. Денят е свързан е с лечителството, молитвите и светлите надежди за бъдещето. Ден, в който може да се молите за други хора. Когато човек моли за себе си, той получава по-малко, когато моли за другите, то върху него идва поток от енергия. Днес бъдете по-близко до своите роднини, обърнете повече внимание на децата. Постарайте се да не зацикляте на конкретните жизнени и особено битови проблеми.