Издирват родителите на децата с нацистки надписи от мача Левски-Славия - bulgaria.utre.bg

Издирват родителите на децата с нацистки надписи от мача Левски-Славия

11 май 2018, 12:59 | Александра Милева
  • Снимка:
    Facebook

Според вътрешният министър шокиращото е, че става въпрос за малки деца

Издирваме родителите на двете малки деца от футболната среща Левски – Славия. Това каза пред журналисти в парламента министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

Поводът за реакция на институциите е разпространяваща се в социалните мрежи снимки на две момченца на видима възраст под 10 години, които са голи до кръста. Те имат и надписи по телата си, които гласят: "Levski hooligan", ACAB (абревиатура на All Cops Are Bastards - всички ченгета са гадняри), SW 1999 (Sofia West - на най-влиятелната фракция в агитката на "Левски" - "София Запад").

 „Лошото е, че са малки деца. От някой друг им е внушено да го правят това”, заяви вътрешният министър Радев. 

Държавната агенция за закрила на детето обяви, че ще извърши проверка на случая. Българският футболен съюз също бе сигнализиран по случая. Коментари (1)

Потребител
муспи
Тези букви не могат да се напишат от деца на тази възраст. Не че са нещо особено, но са извън детските възможности. Децата са на вид прас€та, комунистически чаа€$€та, направо еврейчета и това буди подозрение че се започва нова кампания на синедриона, към подготовка на конфронтеция, даваща повод на имащите власта и парите, да активизират геноцида.
11 май, 13:54 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета