Дневен хороскоп - петък, 11 май 2018

Хороскоп

10-05-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Първата половина на деня се очертава да бъде по-напрегната, затова не планирайте сложни дела и важни срещи. Нещата може да не протекат гладко и да се явят трудности. Скоро ще се увеличи влиянието на положителните тенденции, ще стане по-лесно постигането на поставените цели.

     
 

Телец

Денят ще започне отлично. Подходящ за преговори, както и за всякакви срещи с хора, на които бихте искали да направите благоприятно впечатление. Вашите идеи ще се харесат на мнозина, ще получите необходимата подкрепа и скоро ще бъдат приложени.

     
 

Близнаци

По-голямата част от деня ще е приятна и интересна. Подходящ момент да експериментирате и да опитате нови неща (но не много важни). Имате страхотни идеи, нови планове, чието изпълнение не трябва да се отлага дълго.

     
 

Рак

Денят е доста неспокоен, в забързан ритъм, но в общи линии е благоприятен. Събитията се развиват по-бързо, отколкото бихте желали и ще трябва да вземате бързи решения. Не всички планове ще бъдат реализирани и със съжаление ще трябва да ги отложите за по-късно.

     
 

Лъв

Денят е доста неспокоен, в забързан ритъм, но в общи линии е благоприятен. Събитията се развиват по-бързо, отколкото бихте желали и ще трябва да вземате бързи решения. Не всички планове ще бъдат реализирани и със съжаление ще трябва да ги отложите за по-късно.

     
 

Дева

Ще имате възможност да правите това, което ви интересува от дълго време. В работата е възможно бързо да постигнете успех. Втората половина на деня е подходяща за сериозна и отговорна работа. Ще можете да се справите с някои сериозни задачи. Най-вероятно за това ще помогне интуицията.

     
 

Везни

На работното място може да се окажете въвлечени в нежелани спорове между ваши колеги. Положете усилия да успокоите обстановката. Може да не намерите обяснение за много неща и да ви е трудно да разберете причините за днешните действия. 

     
 

Скорпион

Днес някои от вас ще са склонни да проявяват лекомисленост, което може да има неприятни последици. Бъдете внимателни и не влизайте в опасни приключения, ако не сте сигурни в подкрепата на надежден, опитен и влиятелен човек.

     
 

Стрелец

Вие сте толкова упорити и решителни, че обезателно ще постигнете това, което сте си наумили. Ще имате шанс да постигнете напредък по един много важен въпрос. Ще се появи възможност да посетите интересни места, да се забавлявате.

     
 

Козирог

Не са изключени разногласия с другите. Вие много нервно реагирате на всякакви коментари, съвети и въпроси, рискувате да се скарате дори и с най-близките. Малко по-късно настроението ви ще се подобри и ще има по-малко основания за безпокойство.

     
 

Водолей

В първата половина на деня ще имате склонност да се притеснявате за дребни неща, да сте нервни и притеснени, дори ако няма сериозни причини за това. Е, ако има хора около вас, които да ви подкрепят, те ще ви помогнат да се настроите по-позитивно.

     
 

Риби

Позитивните тенденции не са толкова силни в момента и много неща могат да ви направят неприятно впечатление. По-чувствителни и уязвими сте от обичайното, а понякога и прекалено силно реагирате на събития, които абсолютно не заслужават внимание.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит. Постарайте се да имате само положителни мисли. Настроението е нестабилно. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Добре е нищо да не се започва или планира, тъй като може да “затънете в блатото” или нещата да ви се реализират на обратно. По-малко говорете, защото много енергия в този ден отива за празно дърдорене - следете какво казвате или по-добре замълчете. При спорове не се стига до добри резултати. Ако започнете да предприемате нещо, но у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. Възможно е да се случват неочаквани неща.