Дневен хороскоп - четвъртък, 10 май 2018

Хороскоп

09-05-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес звездите ви съветват да включите към всяка ваша работа такива мощни инструменти като интуиция и въображение. Насочени правилно, тези качества ще ви позволят да почувствате истинската ситуация и следователно да изберете най-правилната тактика и по-краткия път към целта.

     
 

Телец

В някои моменти ще предпочитате уединението. Слушането на музика ще подобри настроението ви, но избягвайте сантименталните мелодии, защото те ще ви откъснат от насъщните дела, които имате да вършите. Лесно ще изпаднете в мързел.

     
 

Близнаци

Днес може да откриете, че някоя стара мечта се сбъдва или в живота ви се откриват нови перспективи. Сега е лесно да се допуснат грешки, съществува риск да станете жертва на мързел или илюзии. 

     
 

Рак

Днес ще се изостри интуицията ви, чувствителността ще се увеличи няколко пъти. Тънкият ви усет ще позволи на по-голямата част от вас да уловите с "шестото си чувство" най-невидимите нюанси в света около вас. Духовният пласт на живота може да стане по-важен от материалния. 

     
 

Лъв

Вашето външно благополучие днес зависи от вътрешната ви нагласа и настроение. Положително ще повлияе здравата и стабилна психологическа атмосфера в дома, семейството, околната среда. Рискова зона в този ден се явява финансовата сфера.

     
 

Дева

За вас днес е важно да се адаптирате към атмосферата около себе си и да усетите настроението на определени хора. В отношенията с другите е по-добре да избягвате обясненията, натрапчиви въпроси и други форми на активен вербален контакт.

     
 

Везни

Днес сте склонни да бъдете мечтатели и идеалисти. Това ще засили вашето очарование, но в същото време няма да забележите трудностите в живота и ще виждате във всичко само положителната страна. Лесно може да игнорирате подозрителните обстоятелства или да забравите да изпълнявате директното си задължение.

     
 

Скорпион

За вас това е един хармоничен и успешен ден. На фона на общия предсказуем ход на събитията са възможни моменти на нестабилност и периоди на колебание и двойственост. Можете да бъдете отклонени от "пътя на истината" от партньор или човек, на когото симпатизирате.

     
 

Стрелец

Денят е благоприятен, ако търсите тихо пристанище, дълбоко духовно разбиране или истинско духовно единство. Ако сте изкушавани от леки приключения и необвързващи взаимоотношения, рискувате да се озовете в задънена улица, да попаднете в капан или двойствена ситуация.

     
 

Козирог

Звездите ви съветват да не се отклонявате от стандартната програма за действие и да следвате правилото " време за работа, време за развлечение". Можете да разнообразявате живота си с интересни неща, да слушате любимата си музика или да гледате филми, но в началото е по-добре първо да свършите основните неща.

     
 

Водолей

Днес може да изпитате противоречиви емоции, които обикновено не са ви свойствени. Влюбчивите, чувствителни, лекомислени и разточителни Водолеи се нуждаят от допълнителен възпиращ фактор, който надеждно да ги защитава от безразсъдни действия.

     
 

Риби

На този ден ще бъдете в привилегировано положение, въпреки че може би не го забелязвате веднага. Въображението, вътрешният усет и чувствителността, с които ви е дарила природата, се допълват успешно с истинска възможност да получите желаното.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден за размишления, медитация, самовглъбяване, пасивност. Ден, посветен на вътрешния мир на човека. Вслушайте се във вътрешният си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили. Не е толкова важен видът на дейностите, които се извършват, колкото темпа на работа. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост да има.  Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не са препоръчителни контактите и активността. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите. Активните дела няма да донесат положителен резултат, но могат да нарушат вашето равновесие и спокойствие, затова е добре да прекарате деня тихо и да го посветите на себе си.