Дневен хороскоп - сряда, 9 май 2018

Хороскоп

08-05-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес късметът ще е с вас. Съдбата може да ви поднесе неочакван бонус: аванс, някаква компенсация, важна информация. Внимавайте да не изтървете шанса си. Ще бъдете емоционални и възприемчиви към външни влияния. Избягвайте рутинната работа.

     
 

Телец

Днес може да откриете нещо ново в добре познатите ви неща. Настроението ви често ще се променя според обстоятелствата. Ценете убежденията на другите хора, уважавайте навиците им. Партньорските взаимоотношения ще са много важни.

     
 

Близнаци

Един позитивен ден. Важен за вас ще е емоционалният дух. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите сега. Порив на вдъхновение може да ви накара да се заемете с работа, която досега е била отлагана по различни причини.

     
 

Рак

Днес ще се почувствате по-уверени в себе си и ще поемете инициативата в собствените си ръце, за да придвижите нещата напред. Хората ще ви ценят за това, че казвате истината без излишно разкрасяване. Намирате се в емоционален подем. Хубав ден за любов.

     
 

Лъв

Днес може да стигнете до някакви открития или прозрения. Ще бъдете твърде заети с работа, общуване. Обмена на информация е много важен. Обръщайте внимание на всичко, което става около вас. Бъдете дискретни.

     
 

Дева

Днес трябва да сте подготвени за всякакви изненади. Предприетите действия ще бъдат успешни. Бъдете внимателни с разходите. Преценките ви може да се окажат погрешни. Не бързайте да правите заключения.

     
 

Везни

В този ден нараства вашата чувствителност и уязвимост. Вашата самоувереност може да бъде подкопана от някой друг и ще се нуждаете от емоционална подкрепа и вдъхване на малко самочувствие. Не бързайте с важните решения. 

     
 

Скорпион

Днес ще бъдете самовглъбени в себе си и делата си. Не се опитвайте да налагате личното си мнение, най-вероятно ще бъдете разбрани погрешно. Денят създава ситуации, които изискват едновременно сътрудничество и заемане на твърда позиция. 

     
 

Стрелец

Луната ще влезе в сектора на дома и семейството в хороскопа ви, затова днес те ще бъдат важни за вас, както и ще ви вълнуват въпросите за безопасността и сигурността. Бъдете искрени и излъчвайте любов към близките си. Гледайте по-оптимистично към близкото бъдеще.

     
 

Козирог

В днешният ден нещата се развиват добре. Личните ви отношения стават по- хармонични. Само внимавайте да не се спречкате за дреболии. Подходящо време да направите нещо приятно за любимия човек.

     
 

Водолей

Денят обещава да е продуктивен и може да донесе добри шансове за мнозина. Чувствате се доста уверени и отворени към нови идеи. Лесно и успешно ще съвместите няколко неща наведнъж. За любовта и отношенията общуването сега е много по-важно от друг път.

     
 

Риби

Денят ще ви предложи добри възможности, които не трябва да пропускате. Търсете знаците от Вселената. Обръщайте внимание на всяка подробност. Нещо внезапно може да се промени и вятърът на късмета да задуха във вашата посока.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Неутрален ден, в който няма нито полза, нито вреда. Ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Особено полезни в този ден са физическите натоварвания. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят. Добре е да направите нещо полезно за собственото си здраве, да пиете билкови отвари, да прекарате повече време сред природата. Днес може да стигнете до откровение или просто да получите важна информация. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия. Ден за съпружески отношения и любов.