Дневен хороскоп - вторник, 8 май 2018

Хороскоп

07-05-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Предстои сложен и нееднозначен ден. Настройте се за сериозна вътрешна работа, дори да не отбележите външна активност. Не се поддавайте на никакви уговорки. Вие сами си знаете какво ви е необходимо и как да го осъществите.

     
 

Телец

Днес ще съумеете да се справите много неща, но може и да надцените своите сили и възможности. Не отдавайте голямо значение на сънища и  предчувствия. Доверявайте се само на това, което лично виждате и чувате.

     
 

Близнаци

Днес имате повишена конфликтна нагласа. Макар и непреднамерено, ще засегнете чувствата на други хора и с това ще им причините страдание и болка. Вечерта е за предпочитане да се прекара в спокойна домашна обстановка.

     
 

Рак

Днес ще бъдете разсеяни и ще се прокрадва нотка на съмнение в собствените възможности. Избягвайте да придобивате днес вещи дори на изгодна цена. Голяма е вероятността да се окаже, че за придобитото парите ви са били хвърлени на вятъра.

     
 

Лъв

Бъдете внимателни! Днес емоциите ще са водещи във вашите действия, а не здравият разум. Така обаче може да извършите грешки. Имате нужда да удовлетворите своето любопитство към нещо и няма да се успокоите, докато не го направите.

     
 

Дева

Днес трябва да сте по-предпазливи. Действията и начинанията няма да донесат очакваните от вас резултати. Решаващи и съдбоносни решения не бива да вземате в този момент. По-късно ще откриете, че сте се заблуждавали.

     
 

Везни

Днес не бързайте! Първо е необходимо да се вслушате във вътрешния си глас, а после да действате. Бъдете уверени, че това, което ви се случва не е просто каприз на съдбата, а пряко следствие от вашите предишни постъпки.

     
 

Скорпион

Прекалената самоувереност и самонадеяността не са най-добрите качества, които може да проявите през днешния ден. Зле ще ви се отразява всяка рутинна работа. Направете опит да разнообразите поне малко живота си.

     
 

Стрелец

Всичко, което правите днес е необходимо старателно да бъде обмислено. Дори да се намирате в общество на хора, на които симпатизирате, трудно ще срещнете единомишленици по теми, които ви вълнуват.

     
 

Козирог

В днешният ден може да се сблъскате с неприятната страна на човешката натура. Не се доверявайте на никого, тъй като вашата способност да оценявате критично ставащото е съществено занижена.

     
 

Водолей

За мнозина ще бъде забележителен и вдъхновяващ ден. Ще успеете да постигнете неща, които преди са ви се стрували невъзможни. Заради стремежът да доказвате собствената си правота може да възникне личностен конфликт. 

     
 

Риби

Още в началото на деня е възможно да бъдете потиснати и да имате влошено самочувствие като се започне с това, че няма да ви се става от леглото. Отделете достатъчно време да общувате с децата, от тях може да научите доста.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е активен и в някаква степен леко агресивен. Ден може да донесе промени, нови  и неочаквани неща, странни и необясними явления. Необходимо е да се вслушвате в своя вътрешен глас, за да направите правилния си избор и да не изпуснете  късмета си. Днес не трябва да се проявява чувство на гордост, самовеличаене, надценяване. Да се избягват неоправданите рискове, всякакви авантюрите и изясняване на отношения. Не се поддавайте на провокации и интриги. Избягвайте да се гневите! Следвайте разума си, не чувствата.

Ден за покаяние и прошка. Покаянието е вътрешно дълбоко осъзнаване и съжаление за стореното. Истинското покаяние пречиства, носи мир и спокойствие на душата, освобождава лошите енергии и оставя нова чистота и смирение.