Седмичен хороскоп за 7 - 13 май 2018

Хороскоп

06-05-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

И това ще отмине.....

Периода ще ви даде възможност да поработите интензивно върху това да подобрите съществено материалното си положение. Сега е важно да се погрижите за здравето си, да избягвате стреса и преумората. Не бива да се поддавате на апатията и лошото настроение. Негативните мисли в главата ви колкото може по-бързо прогонете, защото освен, че ще влошат самочувствието ви, могат и да се материализират. Стремете се да избягвате прояви на егоизъм и да правите разумни компромиси. При приятелско общуване може да се стигне до разправии.

Благоприятни дни- 7, 8

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Телец

След рождения ви ден започва зелена светлина.

Вашата енергия забележително ще започне да нараства и постепенно ще се почувствате в по-добра форма. Ще започне да се подобрява и настроението ви. Чувството, че не ви върви постепенно ще ви напуска. В развлеченията трябва да проявите повече умереност. Има вероятност да предизвикате гнева на половинката си с вашето поведение. При достигане на своите цели, избягвайте прекомерно консервативния подход. Ако една задача не може да се реши по един начин, то използвайте и другите възможности, които ви остават.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 7, 8

     
 

Близнаци

Ако бързате бавно, ще стигнете, за където сте тръгнали.

Добре ще се изявите в интелектуалната сфера. Вие сте точни, последователни и методични. Ще бъдете доста конструктивни и убедителни личности. Мнозина ще получат възможност за допълнителна заработка. Вие не трябва да бързате, а твърде внимателно да обмислите всичко, да набележите точката на приложение на силите ви и чак тогава да започнете да реализирате плановете си. Толкова ще сте погълнати от работата си, че това чак ще обиди някои от вашите близки или приятели, че нямате време за тях. Вашата излишна самоувереност може да навреди на личните и деловите отношения.

Благоприятни дни- 7, 8, 12, 13

Неблагоприятни дни- 9, 10

     
 

Рак

Не пренебрегвайте предупрежденията!

Сега сте склонни да надценявате вашите възможности и наличието на свободно време. Вие ще станете доста напористи в личните отношения. Въпреки това ще бъдете последователни и затова лесно ще завоювате сърцето на човека, когото намирате за привлекателен. Добро време за творчески изяви. Изцяло ще бъдете погълнати от материални грижи и финансовото ви положение ще бъде твърде затруднено особено за някои от вас. Не давайте на никого напразни обещания, ако не сте напълно сигурни, че ги изпълните! Не носете със себе си големи суми пари!

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 11, 12, 13

     
 

Лъв

Много неща могат да вкиснат настроението ви.

Трябва да се съсредоточите върху укрепване и стабилизиране на вашите връзки. Разположението на планетите говори за това, че през седмицата отношенията с партньора ви могат да станат твърде натегнати. Вие не сте склонни твърде да правите компромиси, а вашият човек ще е склонен към прояви на егоизъм. Спомнете си за вашите приятни съвместни моменти и това може да прогони напрежението. Друг фактор, който ще влияе на настроението ви, това ще е натрупаната умора.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 7, 8

     
 

Дева

Запазете трезвеността на мислите си!

Потенциала на вашите способности е твърде висок. Обсъждането на домашните дела и семейните проблеми в течение на този период може да се окаже безсмислена загуба на време и да не стигнете до взаимно споразумение. Трудно ще е да вземете правилното решение, от което се нуждаете. Всеки от партньорите ще счита себе си за напълно прав и ще се постарае да наложи собствените си интереси на първо място. Обърнете внимание на знаците, които ви изпраща съдбата. Само вие ще можете да ги разчетете правилно. Добре ще е, ако съхраните баланса на силите си в организма. Това означава, че не бива да се преуморявате нито физически, нито емоционално.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 9, 10

     
 

Везни

Предпочитайте колектива!

Лек спад на вашата работоспособност през седмицата. Късмета ще бъде на страната на тези, които се занимават с колективен труд, с работа в групи, а не индивидуалната работа. Донякъде ще имате преимущество над останалите, но се нуждаете от чуждия опит също. Някои ситуации вместо да намерят своето решение, може да станат още по-заплетени. С лекота и непринуденост ще контактувате, но няма да сте напълно искрени в общуването. Това не ви е изгодно. Внимавайте: Ставате излишно любопитни и сте склонни да се месите в чуждите дела. 

 Благоприятни дни- 7, 8

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Скорпион

Трудно се носят две дини под една мишница.

Хем държите да израствате по служебната стълбица, хем искате да имате повече време за себе си и личния си живот. Колкото и да е странно, някои от вас ще успеят да се справят и с двете, но както знаете е опасно да се носят две дини под една мишница. Ще успеете да овладеете още в зародиш семейна криза. Сексуалните взаимоотношения може да се окажат повод за конфликти. Избягвайте всякакви прояви на агресия. Не се увличайте по участия в хазарт, в каквито и да било залагания – рискувате да загубите много. Не очаквайте  бързи резултати в това, което правите. Ще успеете да избегнете някои ядове, ако се стегнете.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 7, 8

     
 

Стрелец

Имате нереалистични очаквания.

Седмицата не е подходяща за инвестиционна дейност. Твърде е съмнително, че вложението на пари ще бъде успешно. Може да видите перспективи там, където изобщо не съществуват и няма да се вслушвате в съветите, които ви дават околните. Продължавате да работите над своето материално благополучие. През периода трябва да се погрижите за отношенията с вашите приятели. Добре е да отделите истинските от фалшивите и с последните да не си губите времето. 

Благоприятни дни- 7, 8, 12, 13

Неблагоприятни дни- 9, 10

     
 

Козирог

Неограничени възможности имат само хората с ограничено мислене.

Конфронтацията в деловите отношения сега наистина може да ви създаде проблеми. Пътят към компромисите ще бъде сложен. Ако имате работа по съвместителство, то трудно ще управлявате всички дела едновременно. Сега се сменят правилата на играта и се залага нова дългосрочна програма във вашия живот. Не е добре да се обръщате назад, но в старите идеи и връзки може да намерите резерв за решаване на текущите въпроси. Не нагнетявайте сами напрежение в личните си отношения, които и без друго са в преломен момент.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 11, 12, 13

     
 

Водолей

Излишни главоболия.

Главно вниманието ви ще е съсредоточено към работата и деловите отношения. Финансовите въпроси също ще ви занимават. Възможни са краткотрайни конфликти. Ръководните кадри от вас ще са склонни към радикални мерки в кадровата политика на фирмата. Тези, които имат отдавнашна любовна връзка, тя ще стане доста обременяваща за много от тях. Излишъкът от емоции, нетърпеливостта ви и потребността ви веднага да получите всичко, могат да доведат до обратните резултати.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 7, 8

     
 

Риби

Споделете грижите си с подходящ човек!

Въздържайте малко своите амбиции и бъдете по-тактични и вежливи с близките и околните. Не е твърде подходяща седмицата за пътувания. На вас не ви се препоръчва прекомерна активност във външния свят, но и за дълго време не бива да оставате сами, защото това може да доведе до лошо настроение и затваряне вътре в себе си. Вътрешният свят е много важен, но дълбоките психологически проблеми е по-добре да споделите с близки приятели, което даже може да укрепи вашите отношения.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 9, 10