Слънчев календар - понеделник, 7 май 2018

Хороскоп

06-05-2018, 18:03

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

18 слънчев ден –  Ден посветен на Благото. Ден на благодарността и милостта.

Тотем –  Щъркел, символ на детството, дома, щастието.

Празничен и весел ден, старайте се да правите всичко с лекота и усмивка на лице.  Постарайте се да внесете в света повече хармония чрез добра мисъл, дума, действие. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, даване и получаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели.

Добре е да се обменя информация и опит. Препоръчва се укрепване на физическото тяло, занимания със спорт. Благоприятни са сексуалните контакти. Ден за възстановяване на справедливостта, затова трябва да се намери справедливо решение. Хубаво е да се дава прошка на враговете и неприятелите. Бъдете благодарен и милосърден човек. Живейте с всички в съгласие. Старайте се да не бъдете в тежест на околните и да живеете за чужда сметка. Вашите деяния трябва да бъдат съгласувани със съвестта ви. Може да пиете алкохол, но умерено.

Не се препоръчва уединение. Не се претоварвайте и не се занимавайте с тежка работа. Покупките са нежелателни. Не трябва да се нарушават законите и да се вършат безчестия и мръсотии. Постарайте се да не вършите дори най-малките нарушения като да говорите от служебния телефон лични разговори или да използвате служебното си положение за лични цели. Не вземайте участие в конфликти. Не се препоръчва да се бръснете и да се подстригвате.

Диета – Да се яде често и по-малко употреба на сладко. Храната да е лека, млечни продукти.

Облекло –  Не се препоръчват светли дрехи. Придържайте се към тъмните цветове, за предпочитане тъмни и сиви. Полускъпоценни камъни – лазурит и нефрит.

Знамения – Ако след сън все още не можете да се разсъните – значи съвестта ви е чиста.

Да видите дъжд и слънце или дъжд и дъга – просперитет, мир и справедливост.

Да намерите малък метален предмет – знак за щастие, късмет и любов.

Случайно да се убодете, порежете или попарите – знак, че може да ви изостави късмета.

Ако ви падне чантата, шапката или изтървете нещо – материални загуби.

Да намерите малки монети с герба нагоре близо до дома си – знак за жените, че ще срещнат любовта, благополучие или зачатие, а за мъжете – добър късмет в любовта.

В къщи, ако започне да пада мазилката, особено при прага на дома – знак за загуби.

Ако при разчесване на косите върху гребена остават много косми – знак за тъга, нещастие.

Сънища – Сънищата почти нямат значение, особено ако се сънуват в слънчев ден. Значение имат само онези, които се сънуват при облачно време. Дрехи – просперитет, късмет; птици – новини, приятели, компания.

Числа на деня 18, 36