Дневен хороскоп - неделя, 6 май 2018

Хороскоп

05-05-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес всякакви спонтанни идеи ще бъдат добър начин да промените нещо в живота. Има възможност да се открият нови перспективи за вас, затова не се лишавате от удоволствието да извлечете лични облаги от това.

     
 

Телец

Венера увеличава шансовете за печалба на родените през втората десетдневка. Опитайте си късмета на лотария. Благоприятно време за промяна на външния имидж. Имате шанс да се справите с много задачи.

     
 

Близнаци

Сега е моментът да обърнете на себе си особено внимание и да не се занимавате с проблемите на други хора. Има вероятност да получите нови предложения от стари познати.

     
 

Рак

Хороскопът ви силно препоръчва да бъдете изключително внимателни с проявлението на вашите емоции, тяхната прекомерна демонстрация е в състояние да създаде проблеми за вас и за околните хора.

     
 

Лъв

За вас е време за познание. Вероятно ще направите различни открития. Ако ви преследват неразрешени проблеми, възползвайте се сега да намерите нов подход за излизане от дадената ситуация.

     
 

Дева

Прекрасно време да се откъснете от всекидневните дела и да се отдадете на малко заслужена почивка. Защо не предприемете пътуване някъде на близо? Въздържайте се от ненужни покупки, излишни харчове и всякакви инициативи в материален план.

     
 

Везни

Решаването на някои въпроси трябва да се отложат за по-късно. Сега не е подходящо да направите това. Посветете повече време на любимия човек. Свободните представители на знака да използват всички възможности за запознанства.

     
 

Скорпион

Не се страхувайте да поемете инициативата във всичко, свързано с любовните взаимоотношения, а в живота ви достатъчно скоро ще започнат промени към по-добро. Доверете се на вътрешният си глас и го следвайте.

     
 

Стрелец

Бъдете внимателни, бъдете бдителни - можете да станете привлекателна плячка за хора, които обичат да се възползват за чужда сметка. Дори няма да осъзнаете, че сте използвани, докато не стане твърде късно.

     
 

Козирог

Очаквайте да се прояснят някакви обстоятелства неясни досега. По-малко време работете, повече време посветете на активна почивка и на общуване с приятели. Пренебрежителното отношение към половинката ви може да ви създаде проблеми.

     
 

Водолей

В края на деня обстоятелствата ще се подобрят, настроението ще се повиши, ще се появят идеи как да прекарате отлично вечерта. Звездите благоприятстват вашите инициативи по отношение на партньора.

     
 

Риби

На този етап сте по-уязвими, отколкото си мислите. Чуждо влияние може да ви се отрази по-силно от друг път. Бъдете много внимателни, не предприемайте никакви важни стъпки, не влизайте в конфликти и освен това не ставайте техен инициатор. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Животът – това е движение! – девизът на деня

Благоприятен и позитивен ден, в който преобладават радостните емоции. Активен и творчески ден. Това време за движение само напред. Проявете упоритост, за да постигнете целта си, за да постигнете триумф. Благоприятно за реализацията на всяко дело. Счита се още за ден на интуицията. Необходимо е сериозно да се отнесете към своето шесто чувство и внимателно да се вслушате какво ви подсказва. Ако смятате, че е необходимо да закупите билет от лотарията, тогава трябва да го купите, най-вероятно може да се окаже печеливш. Много положителен ден за романтични срещи. Хората са настроени към активна почивка и приятелска атмосфера.