Фандъкова: Черната кампания срещу мен е започнала

СРС-то срещу нея – фалшиво, тя – в отлично здраве

Кметът на София Йорданка Фандъкова опроверга във Фейсбук твърдения срещу нея, публикувани в различни медии.

„В последните дни бяха публикувани материали в някои сайтове, за които се твърди, че са част от разговор, записан със специални разузнавателни средства, между г-жа Иванчева и Петко Дюлгеров, в който фигурира и моето име. Тези материали бяха препечатани и от партийния вестник „Дума“. Веднага официално поисках от прокуратурата информация дали има такъв разговор и получих отговор, че такъв запис не съществува“, написа във Фейсбук профила си кметът на София.

„В други сайтове твърдят, че съм много болна и ще подавам оставка. Истината е, че съм в много добро здраве и съм изцяло концентрирана върху изпълнението на амбициозната ни строителна програма за тази година. Споделям това за всички, които се интересуват от истината и смятам, че като публична фигура дължа тази лична информация на хората“, обяви Фандъкова.

Според нея е очевидно, че черната кампания срещу нея е започнала.

„И затова призовавам всички политически партии и проекти, които имат амбиции за София, да излязат с конструктивни предложения и идеи за града. Хората очакват от кметовете решения на реални проблеми. С лъжи нито се печели доверие, нито се управлява“, написа тя.