Дневен хороскоп - събота, 5 май 2018

Хороскоп

04-05-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес може да ви се появят много интересни идеи. Постарайте се да не губите умни мисли и споделяйте вашите планове с близките. Личният живот ще се съживи в следобедно време - понякога нови поклонници могат да бъдат намерени сред приятели, най-важното е да се оглеждате внимателно.

     
 

Телец

За съжаление не за всички, но за повечето от вас звездите са приготвили интересни приключения. Денят е добър за пътувания, за приемане на гости. Списъкът може да се разнообрази – приятелите ви имат интересни идеи.

     
 

Близнаци

Днес трябва да решите много вътрешно-семейни проблеми, както и домашна работа. Не се хващайте за главата – разпределете задачите по домакинството между членовете на семейството, помолете ги да се присъединят към процеса и ще имате достатъчно свободно време.

     
 

Рак

Днес ще се чувствате в добро разположение на духа, енергични и активни. Каквото и да решите да предприемете, все ще е добре. Уговорете се с приятели да направите съвместно едно вечерно парти. 

     
 

Лъв

Вашата задача днес е да се научите да се отпускате. Така че отлагайте домакинската работа - на ваше разположение са всички видове медитации и автотренинг. Благоприятно време и за любовни занимания.

     
 

Дева

Днес много от вас ги очаква интересен ден. Зарадвайте околните  с нещо, изпълнявайте желания и бумерангът на добрите постъпки няма да ви остави да чакате дълго. Използвайте очарованието си по предназначение и не флиртувайте с всички наред. 

     
 

Везни

Днес в живота ви няма да има изненади - всичко ще е както е планирано, както го искате. Мнозина от вас обаче ще са способни на спонтанни решения в последния момент и може сами да се откажат от предварителните си планове.

     
 

Скорпион

Желателно е да посветите денят на спокойната домашна работа. Не ругайте звездите - никой не ви забранява да се забавлявате, просто първо са отговорностите, после романтиката и други прелести на живота.

     
 

Стрелец

Намерете време за разговори с по-възрастните членове на вашето семейство. Децата също се нуждаят от вашето внимание и ще се зарадват да прекарате време с тях. Вечерта ще е хубаво да отпуснете душата си да се повеселите в компанията на ваши приятели.

     
 

Козирог

Постарайте се днешният ден да посветите на любимия човек. Звездите ви съветват спокойно да се отнасяте към необичайните си и странни желания - не сте роботи и също имате право на своите капризи и слабости.

     
 

Водолей

Денят днес не е лош, но ще е леко напрегнат. Не вземайте решения под въздействието на емоциите. Недейте да нервничите, ако някой се опита да наруши вашите планове. Отървете се от тъжните мисли чрез среща с приятели.

     
 

Риби

Научете се да игнорирате хора, които не ви интересуват - не е нужно да общувате с тях. Без това имате достатъчно притеснения. Приемете оптимистичен подход при решение на битовите проблеми.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден за самоизцеление, за веселие и снемане на преумората. Денят носи много енергия на хората, която те трябва да я употребят за преображение на своята личност, за духовното си израстване. Удачен ден за всякакви дела в обществото, стимулира се красноречието и силата на убеждението с думи. Настроението се подобрява. Ден на справедливостта. Само съобразявайки се с Божествения закон за любов и справедливост, ние можем да се избавим от множеството злини и да си създадем свое щастие в пределите на грубото физическо съществуване. Човек сам кове своето щастие и нещастие. Благоприятно време за възстановяване на семейната хармония.