Клисуров назначи арх. Румен Русев за кмет на Младост

Мисия София

03-05-2018, 14:12

Снимка:

bnt.bg/ кадър

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Тази сутрин Владимир Клисуров по електронен път депозирал своята оставка

Ще остане ли столичният район "Младост" без кмет, след като Владимир Клисуров, който беше избран за изпълняващ длъжността обяви, че подава оставка? Преди дни Клисуров избра социалните мрежи, за да каже своето решение. Днес все пак реши и пред медиите да изложи мотивите си.

Владимир Клисуров заяви, че не се чувства достатъчно компетентен за поста и не може да придвижва преписките за строителството в "Младост". Въпросът с неговата оставка е много сложен юридически и затова все още не може да се каже кой в момента е кмет на район "Младост", предава БНТ.

Тази сутрин Владимир Клисуров по електронен път депозирал своята оставка пред Столичния общински съвет в лицето на Елен Герджиков, кмета на София Йорданка Фандъкова и до районния кмет на "Младост", който все още е Десислава Иванчева. Тя обаче е в ареста заради подкуп и не може да разпише неговата оставка.

Докато технически се решат нещата, Клисуров излиза в отпуск и назначава арх. Румен Русев за временно изпълняващ длъжността кмет на "Младост".