Дневен хороскоп - четвъртък, 3 май 2018

Хороскоп

03-05-2018, 08:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Конфигурацията на планетите може да създаде известни препятствия през деня. Добре е да не предприемате никакви инициативи в нищо. Всичко ще зависи от вашата сдържаност и умението да се контролирате.

     
 

Телец

Проявите на голяма самонадеяност може да доведат до проблеми, даже и до загуби в някои случаи. Работата ви кара да скучаете. Емоциите ви правят неспособни да разсъждавате трезво и да преценявате правилно обстановката.

     
 

Близнаци

Добър ден за общуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Вашата непринуденост в общуването ще улесни контактите ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на любимия човек.

     
 

Рак

Днешният ден ще е доста активен и изпълнен с динамика. Ако смятате, че нещо няма да ви се получи, то най-вероятно е да стане точно така. Ако имате чувството, че трябва да изчакате, по-добре така направете.

     
 

Лъв

Днес е добре да проявите повече воля и разум. Бъдете особено внимателни във всичко. Не се отпускайте нито за миг. Не знаете къде какво ви дебне по пътя. Нещо, което ще чуете може да ви помрачи настроението ви.

     
 

Дева

Днес някои от набелязаните ви планове могат да се провалят. Може да срещнете някои затруднения. Ще бъдете лесно възбудими, емоционални, лесно раздразнителни, а някои от вас даже ще се покажат като неуравновесени.

     
 

Везни

Днес ще се проявите като големи добротворци, но обърнете по-сериозно внимание на професионалните си задължения. Бъдете повече съсредоточени в работата си. Напоследък опасно се движите по тънкия лед. 

     
 

Скорпион

Днес има вероятност да получите предложение, не бързайте да приемате веднага, преди да сте го обмислили много достатъчно добре, защото в бъдеще може да се окаже не толкова изгодно за вас, а може да имате и доста неприятности покрай него.

     
 

Стрелец

Денят е подходящ за постъпване на ново място, за премествания, за интелектуален труд. Не са изключени неприятности във финансовата сфера. Бъдете внимателни при работа с документи и пари.

     
 

Козирог

Нуждаете от свобода и освобождаване от условностите. Възможно е днешният ден да ви поднесе нещо изненадващо и неочаквано. Безсмислено е да се съпротивлявате на обстоятелствата. Бъдете внимателни с финансовите средства.

     
 

Водолей

Днес е възможно да изпитате спад на жизненият тонус и вдъхновението ви. Избягвайте да подписвате документи, но внимавайте и при работа с такива, както и при опериране с финансови средства. Неприятна случка или инцидент могат да развалят настроението ви.

     
 

Риби

Повишава се жизненият ви тонус и повдигане на духа, подем в настроението. Възможно е около вас да настъпят някакви незначителни промени. Има вероятност за неблагоприятно стечение на обстоятелствата, но може и да ви се размине.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия. Днес света и поведението на хората, всяка ситуация отразяват като огледало нашата същност. Вместо да осъждаме е добре да потърсим причините в себе си защо нещо ни се случва. Мислите трябва да се контролират, да не се допускат отрицателни мисли и егоизъм. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се.