Дневен хороскоп - сряда, 2 май 2018 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - сряда, 2 май 2018

01 май 2018, 18:32 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Днес делата ви ще се нареждат благополучно. Всички страхове от неуспехи ще бъдат напълно неоснователни. Най-важното е да не се суетите напразно и да не предизвиквате смут в колектива. Може да възникне личен проблем, който ще решите бързо.

     
 

Телец

Ако не започнете да се държите прекалено предизвикателно, в отношенията няма да има конфликтни ситуации. Много от вас ще получат хубави новини, като някои от тях ще помогнат да се освободите от вътрешни конфликти.

     
 

Близнаци

В работата покажете творческо мислене, не се страхувайте чрез оригинални и нови методи да решавате често срещани проблеми. Вашите иновативни методи ще се харесат на ръководството.

     
 

Рак

Няма да имате нито минута, за да се отегчите. Трябва да се свърши много работа. Вашето бързане и невнимание, свойствени днес за вас,  може да ви създадат проблеми. Финансовата страна на нещата ще играе важна роля в днешния ден.

     
 

Лъв

Понякога не е лесно да се намери общ език с другите: изглежда, че вие налагате собствената си гледна точка и не се интересувате от мнението на никой друг. Ще ви бъде нужно много търпение и деликатност, за да се преодолеят недоразуменията и да се подобрят взаимоотношенията.

     
 

Дева

От трудови подвизи днес се откажете, защото това не е вашият ден. За вас сега е рутинната работа. Погрижете се за здравето си. Бъдете по-дълго време на чист въздух, повече разходки правете.

     
 

Везни

Ще вземете правилните решения, ако не бързате и отделите достатъчно време, за да проучите всичко подробно. Приятелските и любовните срещи ще са успешни и ще донесат много положителни емоции.

     
 

Скорпион

Труден ден за повечето от вас. Старайте се да се движите по пътя на най-малкото съпротивление. Днес можете да си позволите да се отпуснете и да прекарате време с приятелите си, да се забавлявате и да не се лишавате от нищо.

     
 

Стрелец

Не си заслужава да се опитвате да свършите цялата работа, която шефовете ви непрекъснато ви подават. Такива действия ще доведат по-скоро до нулев резултат. Вие изразходвате много енергия било за спорове, било за изясняване на отношения.

     
 

Козирог

Вие добре разбирате, че трябва да запазите спокойствие, но в някои моменти емоциите ви стават доста силни и трудни за овладяване. Понякога действията на близки хора ви карат да се ядосвате и да се притеснявате, но все още могат да се избегнат кавгите.

     
 

Водолей

Днес може да постигнете много, но трябва правилно да разпределите своите сили и възможности. Далеч не всичко ще ви се дава лесно, но в някои ситуации е необходимо да покажете постоянство, а в други е по-добре да се оттеглите.

     
 

Риби

Денят ще премине добре, ако отделите внимание на когото трябва. В никакъв случай не се претоварвайте с работа. Дори сравнително леката физическа работа днес може да се окаже особено уморителна, защото не сте в най-добрата форма.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Освободете съзнанието си, живейте разкрепостено, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието, но да не се стига до буйстване и пиянства. Не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го очаквали. Всяка работа днес трябва да носи удоволствие.  Не трябва да се напрягате, да нервничите. Контролирайте своите емоции и постъпки, тъй като пробуждането на стихийните сили в този ден таят в себе си много неочаквани неща, особено за тези, които губят чувството си за мярка. Не разваляйте този ден на радостта с изясняване на отношения и спорове. Не правете сега дългосрочни планове.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп