Дневен хороскоп - вторник, 1 май 2018

Хороскоп

30-04-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Околните няма да оправдаят вашите очаквания и техните постъпки могат да ви разочароват. Хора, които преди това са ви слушали, сега ще защитят собствената си позиция. Не е изключено да имате ядове заради пари.

     
 

Телец

Денят ще се подреди добре за повечето от вас. Близки или приятели могат да ви зарадват с приятна изненада или неочакван подарък. Ще се отвори възможност да посетите някои интересни места, както и да направите добри покупки.

     
 

Близнаци

Не вземайте бързи решения. Вероятността да сгрешите е голяма, освен това залагате твърде много. С малко познати хора трябва да сте нащрек, защото те могат да се опитат да ви използват за свои собствени интереси.

     
 

Рак

Денят ще бъде благоприятен и ще донесе положителни емоции на мнозина. Той е подходящ за обсъждане на важни въпроси, на първо място относно вашите близки и членове на семейството. На някои ще им се отвори пътуване.

     
 

Лъв

Днес ще има успешни съвпадения. Възползвайте се от благоприятната комбинация на обстоятелствата, за да осъществите това, което сте си наумили. Вероятни са неочаквани посещения или срещи. Ще се радвате и ще се развеселите.

     
 

Дева

През деня не е изключено да срещнете малки затруднения или плановете ви да трябва да се променят заради неудачни съвпадения. По-късно ситуацията ще се промени към по-добро. Ще има възможност да се подредят нещата по правилния начин. 

     
 

Везни

Интуицията ви днес ще бъде изключително силна и съветите й ще се окажат полезни за тези, които трябва да вземат важни решения. Добре е да започнете нови неща, особено с приятели: бързо ще постигнете отлични резултати. Екскурзиите със сигурност ще са задоволителни, ще съберете много ярки впечатления.

     
 

Скорпион

Независимо дали в работата, при преговори или в общуването, ще постигнете успех, само ако вложите малко въображение и творчески подход. Не отлагайте никакви сериозни задачи, нито важни срещи.

     
 

Стрелец

Началото на деня е много ползотворно и обещаващо. В тези часове можете да свършите повече неща, отколкото за целия ден. Добре е да послушате съветите на стари познати, опитни хора, които многократно ви помагат да избегнете грешки.

     
 

Козирог

Опитайте се да избегнете прекалената работа. Прекомерното натоварване днес оказва лошо влияние както върху физическото състояние, така и върху настроението. По-добре е да се въздържате от кулинарни експерименти, защото храносмилателната система е особено уязвима сега.

     
 

Водолей

Възможно е да имате неочаквани идеи, планове за творчески начинания. Опитайте се да ги приложите скоро. Стойте настрана от хора, които обичат да критикуват всичко – общуването с тях ще ви извади от равновесие и ще ви донесе неприятни емоции. Но онези, които ви обичат и подкрепят, ще намерят начин да ви развеселят.  

     
 

Риби

Ще бъде добър ден, ако не създавате проблеми за себе си и другите. Факт е, че дори близките хора днес трудно ще могат да ви разберат. Не се обиждайте от това, по-добре се опитайте да се справите със собствените си чувства.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Време за справедливост и хармония в околния свят. Повечето хора изпитват прилив на енергия, която трябва да се използва в творческо направление. Време за почивка от напрегнатите и активни дейности, които са били предприети в последните няколко дни. Препоръчва се пасивност. Хубаво е всеки, който има възможност да почива, да си полежите на дивана, да поспите, да четете книга, да гледате филми, макар най-добрият вариант е да сте на разходка на свеж въздух сред природата. Добре е да сте в парк, гората или край вода - езеро, река, море. Трябва да възстановите силите си в хармония и на спокойствие. Това се отнася за тези, които наистина са имали активна дейност и в случай, че наистина можете да се отдадете на мързел с пълна безнаказаност. Но за хората, които по принцип са си пасивни и лентяйстват, това не е добре, защото ще се задълбочи тяхната инертност и мързел още повече, а това ще им създаде проблеми чрез болести и неприятности в социалния живот.