Седмичен хороскоп за 30 април - 6 май 2018

Хороскоп

29-04-2018, 18:33

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Пазете пламъка на своя дух.

Предстои ви интересна седмица, изпълнена с много събития. Главното за вас ще е обаче постигането на баланс между деловата активност и душевното спокойствие. Не е изключено да възникнат недоразумения и сложни заплетени ситуации. Тези, които имат започнати от преди проекти, сега могат да получат неочаквана изгода от тях. Мнозина ще се радват на вълнуващи любовни приключения. Пазете се обаче от изкушения и съблазни, съмнителни авантюри и не гонете призрачното щастие. Уязвими ще са дихателната и нервната ви системи.

Благоприятни дни- 02, 03.05.

Неблагоприятни дни- 04, 05.05.

     
 

Телец

Късметът ще ви намери, ако и вие малко го потърсите.

Ще трябва да решавате през този период един важен въпрос - да се разделите ли с нещо или някого, или не. Ще се наложи да направите не лек избор между чувствата и дълга. Знайте обаче, че тази загуба би ви донесла само полза. Ще се изострят вътрешните ви конфликти, ще се засили вашата мнителност и раздразнителност. Може да се очаква подобрение на материалното благополучие. Тези, които са сами, биха могли да намерят своята любов в кръга на старите познати. Родените през април е възможно да имат романтично запознанство при необичайни обстоятелства. Внимавайте за качеството на храната.

Благоприятни дни-  04, 05.05.

Неблагоприятни дни- 30.04; 01.05

     
 

Близнаци

Затова имаме две уши и една уста, за да слушаме повече и да приказваме по-малко.  

Вашият хороскоп предупреждава да бъдете много предпазливи и да не предприемате ненужни и неоправдани рискове в никоя сфера. Периодът определено ще е сложен за мнозина от вас. Повече слушайте и по-малко говорете. Внимавайте за неочакван обрат в събитията. Ще се появи отново на хоризонта някой, когото вече сте успели да забравите. В никакъв случай не се забърквайте в клюки и интриги. Могат да се обадят някои хронични болежки или да си прихванете простуда поради снижения ви тонус и упадъка на сили.

Благоприятни дни-  няма

Неблагоприятни дни-  02, 03.05.

     
 

Рак

Светлите мисли са животворящи.

Съветът към вас е да не се захващате с решаването на никакви сложни въпроси. Акцентирайте върху натрупаните проблеми. Подхождайте отговорно към всяко нещо. Успехът ви ще зависи от вашето умение да заобикаляте подводните камъни. Не се опитвайте да решите всичко от раз, а постепенно, стъпка по стъпка. Емоции няма да ви липсват, но любовните връзки няма да бъдат дълготрайни. Мнозина ще преживеят тайна авантюра, за която не искате никой да знае. Здравето няма да създава особени проблеми.

Благоприятни дни- 30.04.; 01.05.

Неблагоприятни дни-  04, 05.05

     
 

Лъв

Когато желанията на хората се сбъднат, от това не им става по-добре.

Тъй като периодът ще е твърде рутинен, ще изпитате желание за смяна на обстановката или необходимост от някакви промени. От голямо значение за вас ще са дисциплинираността, умението да чакате и изпълнението на обещанията ви. Юлските Лъвове ще имат да преодоляват незначителни конфликти. Ако не се погрижите за здравето си, то ще ви създаде проблеми. Лесно могат да ви завъртят главата и да ви отбият от правия път. Енергийният ви потенциал ще бъде на ниско равнище и това особено ще се отрази на по-възрастните и по-слаби индивиди.

Благоприятни дни- 30.04.; 01.05.

Неблагоприятни дни- 02, 03.05

     
 

Дева

Въобще не му се давайте на този живот! 

Очаква ви динамично време в сферата на бизнеса и работата. Мнозина ще предприемат неоправдани рискове, ще се впуснат във всевъзможни авантюри и експерименти. Други ще се борят със своите психологически проблеми, вътрешни противоречия и страхови комплекси. Не пренебрегвайте вътрешният си глас и обръщайте внимание на знаците и посланията, които ви изпраща съдбата. Не бързайте да предприемате раздяла, с който или каквото и да е. Пазете се от простуди, ангини и болести на дихателната система.

Благоприятни дни- 30.04.; 01, 04, 05.05.

Неблагоприятни дни-  02, 03.05.

     
 

Везни

Не можеш да бъдеш излекуван от живота си, затова си струва да го изживееш страстно!

През седмицата ще бъдете авантюристично настроени и ще ви се прииска нещо ново, оригинално, необичайно както в делата, така и в отношенията. Но за това пък трябва да бъдете много внимателни и предпазливи. Избягвайте да се намесвате в чужди дела по собствена инициатива, ако не сте уверени, че наистина можете да помогнете. Възможни са изненади в професионалната сфера, романтично запознанство, флирт. В семейна обстановка могат да се появят конфликти, но те ще бъдат краткотрайни. 

Благоприятни дни- 02, 03.05.

Неблагоприятни дни- 04, 05.05.

     
 

Скорпион

По-малко лекомислие, повече здрава работа и сериозни ценности!

През седмицата ще ви привлича екстремното. Ще търсите силни усещания и авантюристичният ви дух може да ви подтикне към необмислени и прибързани постъпки - особено важи за родените през ноември. Ще сте склонни към всякакви безумства, което ще доведе до съответната реакция от вашите близки. Съществува тенденция да ви повишат в настоящата работа или да получите предложение за нова. Времето е подходящо за нови запознанства, а романтичните отношения ще са успешни.

Благоприятни дни-  04, 05.05.

Неблагоприятни дни- 30.04; 01.05

     
 

Стрелец

Животът никога не е това, което си мислим за него.

През настоящата седмица ще се събуди интересът ви към философията, психологията или различни духовни практики. Ще се засили желанието ви за повече свобода и независимост, а отговорностите ви и рутината ще ви действат доста потискащо. Ноемврийските Стрелци ги заплашва преумора, при това не толкова физическа, колкото емоционална. На работното си място ще преживеете голямо напрежение. В действията си ще се облягате на мъдростта: „Око да види, ръка да пипне”.

Благоприятни дни-  няма

Неблагоприятни дни-  02, 03.05.

     
 

Козирог

Бъдещето ни зависи от нашите днешни избори.

Хороскопът ви за тази седмица съветва да не потривате ръце, а да се трудите усърдно. Следвайте девиза: „Пълен напред.” Само така пред вас могат да се открият нови хоризонти. Предстоящите срещи, преговори, пътувания планирайте много внимателно. Има вероятност активността ви да започне леко да спада. Що се касае за парите ви и сега няма да имате нужната стабилност. В любовните отношения мнозина ги очакват нови впечатления и приятни сюрпризи.

Благоприятни дни- 30.04.; 01.05.

Неблагоприятни дни-  04, 05.05

     
 

Водолей

Повярвай в доброто и ще видиш, че си струва.

Хороскопът ви за седмицата показва, че ще трябва да избирате между чувствата и разума, между желанията си и практическата полза. Постарайте се да не се разкъсвате много между противоречивите си чувства и страсти, и решете кое е по-важно за вас в настоящия момент. Нужните хора ще ви подкрепят. Ще се появят нови интереси, увлечения или ново хоби. Ще отбележите прогрес, който сте очаквали. Като цяло следващите дни са благоприятни за вас, но в отношенията ви хармонията може да бъде нарушена.

Благоприятни дни- 30.04.; 01.05.

Неблагоприятни дни- 02, 03.05

     
 

Риби

Какво отличава победителите от другите – това, че се качват на коня, който ги е хвърлил.

Необходимо е да отстоявате здраво своето и в никакъв случай да не се отказвате от замисленото. Звездите са благосклонни към вас и ще ви помагат в начинанията. Така обещава хороскопът ви за тази седмица. Жизненият ви потенциал ще е на високо равнище. Ще възникне желание за промени и смяна на обстановката или начина ви на живот. Животът ви ще бъде белязан от много съвпадения или случайности, които могат да доведат до нов обрат в съдбата ви.

Благоприятни дни- 30.04.; 01, 04, 05.05.

Неблагоприятни дни-  02, 03.05.