Стартира дарителската кампания за тежкоболната Теодора в Бразилия - bulgaria.utre.bg

Стартира дарителската кампания за тежкоболната Теодора в Бразилия

29 април 2018, 10:30 | Bulgariautre

Българи в безизходица в Бразилия в тежка битка с рака

Дарителска сметка за тежкоболната Теодора Маджарова, която семейството ѝ опитва да транспортира от Бразилия у нас, вече е отворена.

Необходимата сума за път е около 55 000 евро - толкова е поискала една от компаниите, от които се чакат оферти. Всеки момент трябва да отговорят и други два превозвача.

Теодора Маджарова заминава за Бразилия с тежка диагноза - рак с метазстази в мозъка - и с надежда на намери алтернативно лечение, защото лекарите вече не дават надежда за живота ѝ. Там обаче се влошава рязко и попада в частна клиника, която само я поддържа жива. Жената няма сили да се събуди и от дни е в постоянен сън. До нея е съпругът ѝ Александър Русанов, който отчаяно се бори да намери средства за транспорта до София, където ги чакат двете им малки деца. 

Семейството се надява на дарители и на съдействието на Министерството на външните работи, което също активно работи по случая.

Желаещите да помогнат могат да го направят на:

Банкова сметка: BG74FINV91501015043945 Титуляр: Теодора Маджарова. 
PayPal: alex.russanov@gmail.com

Актуална информация около кампанията можете да следите във фейсбук страницата в подкрепа на Теди и Александър.Коментари (1)

Потребител
Кирил Якимов
Нека помогнем на младата жена да се възстанови
29 април, 11:15 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета