Дневен хороскоп - неделя, 29 април

Хороскоп

28-04-2018, 18:28

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес бъдете много внимателни във всичко. Обърнете повече внимание на текущите дела, които имате да вършите. Благоприятно време за почивка, за интересни занимания, за изготвяне на планове за бъдещето, особено ако това се прави заедно с любимия човек.

     
 

Телец

През днешния ден ще бъдете по-чувствителни от обикновено. Възможно е да имате спречкване с близък човек. Това може да бъде заради разминаване в мненията, случайно подхвърлена забележка, критика, както и всичко останало.

 

     
 

Близнаци

Събитията около вас може да не се развиват по начина, по който ви се иска, но някои обстоятелства просто трябва да се приемат като неизбежни. Търпеливо и последователно се занимавайте само с това, което действително е по силите ви.

     
 

Рак

Обсъждането на важни въпроси трябва да стане в напълно спокойна обстановка или изобщо не започвайте. Благоприятно е за участие в светския мероприятия. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие.

     
 

Лъв

Възможно е да срещате известни затруднения в общуването през днешния ден. Сблъсъкът между идеи и мнения може да създаде изнервяща обстановка за вас. Внимавайте, ако имате да провеждате важни разговори.

     
 

Дева

Повече предпазливост няма да ви навреди, тъй като денят за някои ще е напрегнат. Лесно ще се дразните едва ли не от всичко. Настроението ви е променливо и някои хора около вас лесно още повече могат да влошат положението с поведението си.

     
 

Везни

Днес имате добри възможности за действие. Нужно е да сте по-тактични и внимателни не само по отношение на хората, на които държите, но и на всички останали. Така ще избегнете и всякакви недоразумения помежду си.

     
 

Скорпион

Развоят на събитията зависи от вашият темперамент. Постарайте се да вземете всичко в свои ръце. Ако успеете да останете спокойни и да запазите самообладание, ще успеете да контролирате и ситуацията.

     
 

Стрелец

Общуването ви днес ще протича лесно. Ще успеете да се издигнете над всекидневната рутина. Старайте се да ободрявате близките и приятелите си с типичната ви духовитост и да повдигате духа им.

     
 

Козирог

Денят ще бъде приятен, ще бъдете в добра физическа форма,  изпълнени с ентусиазъм и с положителна настройка. Ако разполагате със свободно време, планирайте съвместно със семейството си или с приятели нещо развлекателно.

     
 

Водолей

Добре би било да се избягва прекомерният оптимизъм и прекалената екстравагантност. През деня ще срещнете малки спънки. Пазете се от загуби и измами. Първите впечатления за ситуация или човек лесно могат да ви подведат.

     
 

Риби

Избягвайте да общувате с хора, които се опитват да ви налагат своето мнение на всяка цена. Денят е по-благоприятен във вечерните часове. Тогава можете да развихрите въображение и да изненадате човека до себе си.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целта е била насочена към това. Един от най-мощните дни като енергетика. Сега вече можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Някои хора могат да изпитат тъга, меланхолия. Денят способства укрепване на семейните отношения. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.