Дневен хороскоп - събота, 28 април 2018

Хороскоп

27-04-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Приятното начало на деня не обещава да има същото плавно продължение. Луната във Везни напомня за хармонията и съветва да я задържите възможно най-дълго. С напредване на времето ще започне да се натрупва напрежение, ще се появят основания за усложнения, правилата могат да бъдат нарушени, етикетът забравен.

     
 

Телец

Днес е възможен провал. Причината за днешните проблемите може да бъде липсата ви на сръчност, невъзможността за сътрудничество или неиздържане на напрежението в извънредни ситуации. Лесно е да се допусне грешка, когато се бърза или в минути на нервност.

 

     
 

Близнаци

Това е първоначално благоприятен ден, но за по-активните представители на знака има голям шанс да се появят и проблеми. В същото време, днес не трябва да се стремите към пълен комфорт и спокойствие, препоръчително е да не сте пасивни. Придържайте се към златната среда. 

     
 

Рак

Днес сте чувствителни към семейния микроклимат и състоянието на интимните взаимоотношения. Не предизвиквайте раздразнителни хора и избягвайте конфронтация с тях. Ако се наложи, трябва да сте в състояние да защитите своята физическа или психологическа територия, не само като кажете груби думи, а като вземете конкретни мерки.

     
 

Лъв

Звездните влияния  подтикват да се говори директно и по същество, без задръжки, независимо от последствията. Поради това са възможни разногласия на тема професионални, бизнес, административни, правни спорове, както не са изключени и личните.

     
 

Дева

Сложен емоционален фон. При липса на междуличностни проблеми денят може да доведе до технически смущения, да бъде белязан от домашна или служебна работа, бизнес конфликт, обща възбудимост.

     
 

Везни

Под заплаха може да се окаже партньорството, контрактите. Добре е да се помни, че днешните компромиси са крехки, диалогът ще остане отворен. Докато е възможно, по-добре е да запазите дипломатическия тон и да потърсите конструктивни решения. Интервютата и процедурите за подписване на документи не се препоръчват.

     
 

Скорпион

Днес ще сте зависими от обстоятелствата. Те могат да ви лишат от равновесие и да ви принудят да действате в нетипичен за вас стил. Възможно е съдбата да ви подложи на изпитание за вашата гъвкавост и дипломация.

     
 

Стрелец

Ако се появи повод за безпокойство е важно да вземете веднага необходимите мерки и да предприемете конкретни стъпки. Професионално задължение, ангажимент към партньора, спешна задача може да ви принудят да се задействате по-бързо. Инициативите, които не са необходими, трябва да бъдат отложени.

     
 

Козирог

Очаква ви забързан и неспокоен ден. Вземете мерки за безопасността си във всякакъв аспект. Оценете ресурсите си и поемайте рискове само заради сериозна цел. Ако не сте достатъчно добре подготвени, може да се провалите или да е върнете назад. Не падайте духом, каквото и да стане! 

     
 

Водолей

Днес всякакви проблеми и задачи ще отнемат много сили, а резултата може да не си струва усилията. Не бъдете пасивни, но и прекалена активност не проявявайте. При претоварване съществува голяма вероятност от обостряне на хронични заболявания.

     
 

Риби

В този ден не бъдете твърде усърдни – избягвайте инициативите и активното участие в събитията около вас. За да нямате ненужни проблеми, днес просто не попадате в зоната на конфликтите и не комуникирате с хора, които представляват заплаха за спокойствието ви.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят създава атмосфера близка до буря с гръмотевици и е способна да навреди в личните отношения, на връзките и всякакви съюзи. Възможно е засилване конкуренцията в бизнеса, както и в любовта. Вашите инициативи могат да предизвикат неприемане, отхвърляне или ще бъдете раздразнени от поведението на другите. Ако предните дни не сте контролирали думите и действията си, допуснали сте грешки в работата си, днес ще пожънете плодовете на вашата несдържаност или некомпетентност. Ако личните интереси не са засегнати, по-добре е да не се замесвате в спорове, за да избегнете всяка конфронтация. Избягвайте хора, които са заплаха за душевното ви спокойствие.