Саботирали Младежкия форум, защото нямало момчета танцьори - bulgaria.utre.bg

Саботирали Младежкия форум, защото нямало момчета танцьори

26 април 2018, 10:04 | Габи Иванова
  • Снимка:
    Министерство на българското председателство на Съвета на ЕС

Делегати призовават за проверки дали членове на младежки организации участват и в други сдружения

„Делегатът на младежката организация от Европа се жалва, че станал свидетел на голи момичета. Сигурно е очаквал голи момчета!“ Така участници във форума коментират в социалните мрежи странните оплаквания от организацията на Европейската младежка конференция срещу танците, организирани след форума за желаещите. Както вече стана ясно, това, което „възмути“ силно двама от участниците е че в бара се сервирало алкохол (според свидетели – в малки количества) и имало танцьорки (които реално са били на работа там, но така или иначе са помолени да слязат).

Ясна провокация, целяща да злепостави организацията и лично ръководителя на работна група „Младеж“ към съвета на ЕС и представител на Министерство на младежта и спорта Петър Младенов. Така се тълкува последвалата ситуация от делегати на конференцията.

„Истината е, че младежките организации в голямата си степен не работят в интерес на младите хора и резултатите са налице“, пише един от участниците и призовава Министерството на младежта и спорта да направи задълбочено проучване на организациите в сектор „Младеж“ и на членовете им.

„Членовете в колко сдружения участват… Колко пари се харчат за дейности и какви са резултатите?“

Национален младежки форум (НМФ), който се опитва да саботира постигнатото от правителството на Бойко Борисов в сектор „Младеж” например е организация с открита партийна принадлежност. За нея се говори неформално като „БСП-Младежи 2“ и според запознати са им обещани постове след Евроизбори 2019. За целта обаче трябвало да очернят резултатите от председателството.

В НМФ участва Мина Кутева, дъщерята на Антон Кутев. А както баща и преди години беше казал „социализмът, подобно на СПИН, се предава подобно на болестта - по полов път и по наследство“. Бившият председател на НМФ и настоящ кукловод на структурата пък е Лили Еленкова, сестра на Станислав Владимиров от БСП. Според слухове в самата организация Еленкова ще бъде кандидат-евродепутат от „левицата“ в замяна н услугата.Коментари (2)

Потребител
Кирил Стоев
Само се чудят с какво да се заядът
26 април, 11:28 ч.
Потребител
Вили
светът е шарен, не може да се угоди на всеки :)
26 април, 11:02 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика