Засилени мерки за сигурност преди мача Левски - ЦСКА

Спорт

25-04-2018, 08:14

Снимка:

България утре

Автор:

Марияна Толева

Всичко от Автора

Полицейското присъствие ще е още по-голямо

Засилени мерки за сигурност са предприето за днешното дерби между Левски – ЦСКА, което ще се играе на Националния стадион „Васил Левски“. След като миналата сряда фен от клуба на Левски хвърли бомбичка и рани двама полицаи, днес мерките да не се допускат инциденти са още по-строги.

Полицейското присъствие ще е още по-голямо, а освен ограниченията за паркиране около стадиона ще се извършват и щателни проверки. Всеки, който иска да гледа футболната среща, ще бъде проверен на контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение.  

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи - огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.