Дневен хороскоп - четвъртък, 26 април 2018

Хороскоп

25-04-2018, 18:27

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Вселената днес ще ви съдейства във вашите действия. През целия ден ще бъдете в добро настроение и благоразположение по непонятни за другите, а може би и на самите вас причини. Просто се наслаждавайте и радвайте на живота, сега ви се е паднало.

     
 

Телец

Днес ще получите важен съвет, който обезателно трябва да вземете под внимание. Не правете нищо излишно и се доверете на мъдростта на тези, които са редом до вас и ви подкрепят. Вашата разсеяност и невнимание могат да ви докарат беди.

 

     
 

Близнаци

Възможно е днес да не ви провърви особено. Склонни сте да вземате решения, които в последствие може да се окажат неправилни. Избягвайте излишните финансови разходи. Нещо или някой може да ви изненада не особено приятно.

     
 

Рак

Успокойте своите чувства и  чак тогава ще можете да придобиете реален поглед върху действителността. Постарайте се да изхвърлите негативните мисли от главата си. Не се отдръпвайте от настоящето. Възможно е някакъв страничен фактор да ви подтикне към определени действия.

     
 

Лъв

Направете си строг разчет на деня и се придържайте към него. Смело предприемайте действия. Не се безпокойте - ще успеете да се справите с всичко. Силите ви ще бъдат в енергиен подем, а доброто настроение и самочувствието ви са обезпечени.

     
 

Дева

Днес е напълно възможно да изпаднете в досадно недоразумение. Повече се доверявайте на интуицията си, отколкото на приятелски съвети. В отношенията си избягвайте да се държите властно и покровителствено. Бъдете по-меки.

     
 

Везни

Днес се постарайте да сте повече сдържани и внимателни в общуването си. Въпреки че повечето от вас използват праволинейната тактика, ще започнете да разбирате, че очарованието и дипломацията играят важна роля по пътя към успеха.

     
 

Скорпион

Не е за предпочитане да се нагърбвате с нова или допълнителна работа. По-добре е да не се натоварвате. Действията и отношението на някои хора може да ви докарат до силно раздразнение. Не е необходимо да вземате всичко толкова навътре. Глупаци ще има винаги.

     
 

Стрелец

Намирате се в енергиен подем. Можете да пробвате това, на което отдавна все се каните. Също така довършете нещата, които сте започнали. Днешният ден е благоприятен за общуване, почивка, творчески изяви и флиртуване.

     
 

Козирог

Добър и благоприятен е денят. Нещата ще започнат да се нареждат и да отиват по местата си, но вие също трябва да положите максимални усилия за това. Необходимо е вземането на някои решителни мерки.

     
 

Водолей

Пред вас има два пътя. Трудно ви е да прецените кой е правилният, по който трябва да поемете напред. Необходимо да пазите самообладание. Не споделяте своите чувства на всеки. Има хора около вас, които са готови да се възползват от всяка една ситуация.

     
 

Риби

Необходимо е да отделите на работата си максимално време и усилия. Някои неща зависят само от вас. Старайте се да не повтаряте предишните грешки. През втората половина на деня може да преживеете някакво вълнение.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Един от най-силните в енергийно отношение ден. Космическата енергия е способна да пробуди в човек скритите резерви и напълно да го преобрази. Сега става изчистване на тънките ни тела и ако прекарате този ден в молитви, можете значително да си помогнете. Трудно е да останете пасивни, но се старайте да насочвате енергията си към съзидателна и практическа дейност. Бъдете внимателни и предпазливи във всичко. Всичко, което започнете сега, трябва да се довърши, иначе може самостоятелно да приключи, но не по начина, по който искате. Прекрасен ден за работа над себе си. Емоциите в този ден са силни и зависят от духовната зрялост на човек. Нереализираната енергия на този ден може да доведе необясними действия.