Дневен хороскоп - сряда, 25 април 2018

Хороскоп

24-04-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Предприемете действия срещу възможни рискове. Във вашия личен живот нищо по същество няма да се промени. Във всеки случай няма да има събития с положителни знаци в него, но най-вероятно нищо няма да се случи.

     
 

Телец

Възможни са закъснения – ваши или на други хора, на изпълнение на задачите ви. Финансовото ви положение обаче ще стане стабилно. Спорните ситуации се опитайте да разрешите чрез компромис.

     
 

Близнаци

Ще бъде добре да стоите по-малко у дома си и повече да пребивавате на нови места. Причини за разногласия между вас и вашите близки ще възникват доста често. Не забравяйте това, преди да започнете да изразявате недоволството си от дребните неща.

     
 

Рак

Възможни са проблеми в личния ви живот във връзка с нарушаване на плановете ви или поради неспособността на близък човек да се съобразява с вас. По финансови въпроси, бъдете изключително внимателни.

     
 

Лъв

Денят подхожда за активни действия. Изпълнение сте със сили и енергия. Лесно и ефективно ще решавате всички дела, както важните, така и второстепенните. Избягвайте изясняване на отношения с личния партньор.

     
 

Дева

През по-голямата част от деня ще бъдете разсеяни. По-добре е да правите неща, които не изискват много концентрация. На работното място могат да възникнат трудности. Силите ви могат да намелят и да настъпи умора.

     
 

Везни

Звездите ви съветват да се придържате към спокойният ритъм на живот - това ще ви позволи да решавате методично задачите, с които се сблъсквате, така че да не се налага повече да се връщате към тях.

     
 

Скорпион

В работата си трябва да покажете усърдие, да демонстрирате отговорност и способност за бързо ориентиране в обстановката. За някои има възможност за напредък в кариерата.

     
 

Стрелец

Бъдете предпазливи, защото не е изключено да се създадат конфликтни ситуации между вас и колегите ви, ръководството или с деловите партньори. Възможно е да получите неочаквани новини, които ще внесат корективи в набелязаните планове за деня.

     
 

Козирог

Можете да се покажете като прекалено упорити и несговорчиви днес. Такова поведение няма да се хареса на всички и ще се изправите срещу открито противопоставяне. Не обещавайте на никого своята помощ, докато не разберете каква точно е ситуацията. 

     
 

Водолей

В делата и постъпките си разчитайте само на собствения си опит, защото съветите и помощта отвън най-вероятно ще доведат до грешки. Избягвайте общуването с неприятни личности. Има вероятност да ви създадат проблеми.

     
 

Риби

Добро време за семейни взаимоотношения и любовни приключения. Емоционалните и физически компоненти на живота ви са на високо ниво. Звездите ви съветват да преценявате правилно обстоятелствата и да не показвате прекомерни изисквания към партньорите си.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

До 15:20ч енергията на деня е изобилна и основното мото на този ден е „съзиданието”. Можете да започнете нов проект, нов бизнес и т.н. Много добър ден за началото на всяка нова работа, за умствен и физически труд, за общуване с приятели, колеги, роднини. Хората са настроени приятелски и дружелюбно, готови са да общуват и да споделят своя опит. Нови запознанства лесно се завързват, не само приятелски, делови, но и любовни. Добре да се обърне внимание на всичко, което е свързано със семейството ви и неговите традиции.

След 15:20ч да не се предприемат рисковани дейности. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Избягвайте скандалите и споровете.