Дневен хороскоп - вторник, 24 април 2018

Хороскоп

23-04-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Хората около вас днес ще бъдат много по-заинтересовани от това, което правите в момента, отколкото от вашите планове за бъдещето. Нека това не ви обезсърчава. Ще ви зарадват с някои новини, които ще бъдат приятна изненада.

     
 

Телец

Днес може да се наложи да пренебрегнете някой от вашите собствени принципи. Не че е толкова страшно, но може да донесе някакво морално неудобство. Не е най-успешният ден за инвестиране на пари или за големи придобивки. Отложете всички покупки, свързани със сериозно разхищение на пари, за по-късно.

     
 

Близнаци

Отпуснете се, избягвайте атмосферата на сериозност, която иска да ви погълне. Колкото повече мислите за работата и за парите, толкова по-малко внимание отделяте на хората близо до вас, на които със сигурност това не им харесва много.

     
 

Рак

Повишаване на жизненият тонус и духа, подем в настроението. Възможно е да настъпят някакви незначителни промени около вас. Всичко ще зависи от вашата сдържаност и умението да се контролирате. Не предприемайте никакви инициативи в нищо.

     
 

Лъв

Днес можете да постигнете рекорд по неконтролируемост и непредсказуемост. Но ако това е проблем за някого, то за вас не е. Не бързайте да променяте нещо кардинално в плановете си. Малко вероятно е тези промени да са от полза.

     
 

Дева

Денят ще премине в стремителен ритъм. Не се страхувайте от трудностите, можете да ги преодолеете. Сега сте способни дори най-мързеливите да вдъхновите за нови подвизи. Не позволявайте на странични хора да се намесват в живота ви и вие не го правете.

     
 

Везни

Добре ще направите да изключите всякакви дразнещи фактори около вас. Щадете силите и енергията си и се подготвяйте за предстоящите сериозни дела. Отношенията с близките хора ще ви вдъхнат спокойствие и увереност.

     
 

Скорпион

Днес ще са ви необходими повече воля и разум. Бъдете особено внимателни, не се отпускайте нито за миг. Не знаете къде какво ви дебне по пътя. Неприятна новина или известие може да ви помрачи настроението ви за кратко.

     
 

Стрелец

Както е известно, нищо не се случва от само себе си. Ако искате нещо да стане, то трябва да се погрижите за това, а не да стоите и да чакате. Подходящ ден за постъпване на ново място, за премествания, за умствена работа.

     
 

Козирог

Днес вашата самонадеяност може да доведе до проблеми, даже и до загуби. Работата ви кара да скучаете. Емоциите ви правят неспособни да разсъждавате трезво и да преценявате правилно обстановката.

     
 

Водолей

Денят ще поднася добрите и лошите неща по-равно. Вземете решение днес да обичате повече себе си и да направите нещо добро за самите вас. Намерете подходящите приятели, за да увеличите удоволствието си.

     
 

Риби

Не бъдете лековерни и не приемайте всичко, което ви кажат за чиста монета. Някой има интерес умишлено да ви подведе чрез своето иначе напълно невинно присъствие. Време за любов и всичко останало.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

До обяд бъдете внимателни. Повишена е опасността от конфликтни ситуации.

Чудесно време за започване на нещо ново след 14:11ч.  Успехът често ще е спътник на мнозина. Ден, в който се осъществява връзка към тайните източници на знание. Възможни са интуитивни прозрения и озарения, човек може да придобие разбиране за собствения си път, за смисъла на живота. Много от нещата хората започват да правят интуитивно, несъзнателно. Много благоприятен ден за активна почивка, тъй като тялото е употребило много сили и енергия. Можете да подобрите отношенията в семейството, да хармонизирате дома си, да решавате семейни въпроси. Семейните събирания и тържества са много успешни. Благоприятно е за общуване с приятели и роднини. Нови запознанства се завързват лесно.