И Борисов искал да знае защо са държали Иванчева навън с часове - bulgaria.utre.bg

И Борисов искал да знае защо са държали Иванчева навън с часове

23 април 2018, 13:32 | Александра Милева
  • Снимка:
    Правителствена информационна служба

Премиерът: Бих посъветвал колегите друг път да бъдат по-експедитивни

Премиерът Бойко Борисов също е поискал обяснение защо кметът на „Младост“ Десислава Иванчева толкова дълго е стояла на мястото, на което е била арестувана. Това коментира той пред журналисти след форум в „Гранд Хотел София“.

„Отговорът, който ми дадоха и аз го приемам е, че всяка една банкнота трябва да се опише по номер, да се провери от втори човек. И понеже са много банкноти – изисква много време“, обясни министър-председателят.

Той заяви категорично, че не приема спекулации, че Иванчева е арестувана, защото не е от управляващата партия. Премиерът обясни, че докато са разследвали кметицата, той дори се е срещал с нея за да обсъждат парк в „Младост“.

„Аз през цялото време съм поддържал отлични отношения с всички кметове, независимо дали са от ГЕРБ или от която и да било друга партия. Не приемам никаква спекулация на тази тема“, категоричен беше лидерът на ГЕРБ.

„Бих посъветвал колегите друг път да бъдат по-експедитивни за да може да не се получава така. Нещо което всички искаме е борбата с корупцията. И след това дни наред да се обясняваме защо и как е проведена самата операция“, допълни той.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета