Седмичен хороскоп за 23 - 29 април 2018 - bulgaria.utre.bg

Седмичен хороскоп за 23 - 29 април 2018

22 април 2018, 18:31 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

 

Овен

Неизбежният край е закономерен.

За мнозина е време за приключване на нещо - връзка, работа, проект, любов, остарели представи. Препоръчва се да освободите психиката от моралното й бреме. Грешка обаче ще бъде да изпреварвате събитията, както и да ги проточвате.  Осигурете си достатъчно време за почивка, за да си направите добра равносметка. Когато се убедите, че на никого не сте задължени, направете следващата стъпка. Планетите ви известяват за идване на новото, настъпващото лека полека.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни- 27, 28

     
 

Телец

Носите тежък товар.

Някои събития от миналото дават нов тласък на настоящето. Крайно време е да настъпи краят на един етап. Невидими обстоятелства разпалват и изострят конфликтните ситуации. На работното място търпите допълнително стрес и натовареност. Стегнете се и съберете сили, за да влезете в нужния коловоз без особени загуби. Мнозина се измъчват от различни съмнения. Най-добрият начин да преодолеете черната дупка е като се абстрахирате от всичко и си дадете заслужена почивка.

Благоприятни дни- 25, 26

Неблагоприятни дни- 23, 23, 29

     
 

Близнаци

В търсене на смисъла на живота си обезсмисляме дните си.

Вие влагате старание да изглеждате достойна, респектираща личност, за да не може никой да се усъмни във вашите добри намерения. Вашата увереност в себе си създава наистина добро впечатление. Търсите дълбокият смисъл на нещата, но не е необходимо чак толкова да се задълбочавате. Ще се наложи да изживеете и някои неприятни минути. Конкретни ситуации ще поставят на изпитание вашият морален облик и нравственост. Ако се чувствате призвани да изпълните някакво начинание и сте сигурни, че не нарушавате принципите, тогава вие сте на ход!

Благоприятни дни- 23, 24, 27, 28

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Рак

Свобода и увереност.

Получавате едно от всички тези неща - огромно одобрение за постиженията си, наследство или доходоносно бизнес начинание. Дълбоко благодарни сте на съдбата за нейната щедрост. В действеният свят на природата може да означава материална собственост или развитие на някакво ново събитие. Покажете, че сте готови на всичко за неговото осъществяване или проявление. Ще получите добър шанс, но само от вашето лично отношение зависи дали ще се възползвате рационално от него. За един може да означава едно, за друг друго.

Благоприятни дни- 25, 26, 29

Неблагоприятни дни- 27, 28

     
 

Лъв

Въздействайте на другите чрез своя пример.

Вие сте в прекрасен, безоблачен период. Това е събуждането, разцветът, съзряването на вашата слънчева натура. Засилват се всичките ви добри качества като самостоятелност, увереност в силите си и в бъдещето, оптимизъм и т.н. Работата ви доставя радост и ще я изпълнявате с ентусиазъм. Ако досега сте играли по правилата искрено и от душа, то продължавайте, защото успехът е близо! Но ако всичко е било само поза заради някаква изгода, тласък напред няма да има.

Благоприятни дни- 27, 28

Неблагоприятни дни- 23, 24, 29

     
 

Дева

Отвори широко очи!

Вие теглите от съдбата картата на заблудата, илюзиите, миражите. Планетите показват, че се поддавате на лъжливи надежди и представи, че се лъжете в нещо или някого, или позволявате да сте лъгани. Трябва да се отрезвите напълно. Ако се осъзнаете навреме, то ще получите помощ и подкрепа от страна на хора, от които не сте и очаквали. Божествената сила ще ви предпази от фалшива сделка в бизнеса или в личностен аспект от някакви други неприятности. Ако навреме смъкнете розовите очила, може да ви се размине всичко от само себе си, безболезнено. Обратният вариант е по-неприятен.

Благоприятни дни- 29

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Везни

Който търси, намира.

Изпитвате вътрешно вълнение. Вие най-добре си знаете за какво се отнася. От време на време ще ви обхваща вдъхновено състояние на духа. Търсите нови наставления и нови знания, въпреки правилната ви преценка. На този етап с партньора си или любимия човек ще преживеете взаимно разбирателство, дълбока привързаност, близост, сродство на душите, чувствителност, грижата един за друг. Свързва ви невидима, но здрава нишка. Подхождайте към всяка задача, работа с търпение и с открита душа. Проявете повече снизхождение към околните и всичко ще се нарежда по най-добрият начин.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни- 27, 28

     
 

Скорпион

Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го причини.

Планетите могат да ви обещаят идващите събития да се изявят в по-мека форма, но вие се пазете от интриги, хитрост, подлост и лъжи. Не е ясно само дали вие ще сте лъжците или жертвите. Могат да ви излъжат или да се самозалъгвате. Възможно е да опитате да постигнете нещо по нечестен начин, но така може само да си навредите сами. Ако трябва да започнете някъде работа, нужно е да бъдете много предпазливи. Вие упорито не желаете да видите нещо, което е очевидно за всички.

Благоприятни дни- 25, 26

Неблагоприятни дни- 23, 23, 29

     
 

Стрелец

В търсене на загубеният рай.

Вие правите значителен скок напред. Откъсвате се от кръга на старите интереси и тръгвате по нов път. Следвате порива на силата напираща вътре във вас.  Имате смелост, имате любознателност, не се боите да рискувате. Разбираем е вашият стремеж, настойчивост, безстрашие. Очаква ви голяма крачка напред. Всичко е много хубаво, но планетите ви отправят едно предупреждение - да не надценявате собствените си сили и възможности! Самоосъзнаването ви е ниво по-нагоре. Отварят се възможности за нови взаимоотношения при някои от вас.

Благоприятни дни- 23, 24, 27, 28

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Козирог

Всякакви опити да “спрете мига” се безполезни.

Малко консервативно е отношение ви към живота и нещата от него, което трябва да преодолеете. Планетите предупреждават, че някаква фикс идея или предразсъдъци ви пречат да се отворите към новите възможности и възгледи. Възможно е да станете жертва на собствената си ограниченост в този аспект. Колкото по-бързо се научите да възприемате новите идеи и начини на действие, толкова по-добре. В противен случай може да изпаднете в криза и да се задълбочат нещата.

Благоприятни дни- 25, 26, 29

Неблагоприятни дни- 27, 28

     
 

Водолей

Бъдете спокойни и уверени в себе си.

Период на вдъхновение. Засилва се вашият магнетизъм. Вие осъзнавате своя потенциал и го проявявате чрез  различни инициативи. Знайте, че сте на прав път. Използвайте силите си като ги влагате смислено и с разум и ще преодолеете сковаността, потиснатостта и всякакви такива съществуващи проблеми. Умът ви е ясен и точен. Съобразителността на време е много важна за вас. Пристъпете към нови проекти с повече решителност. Успехът ви е гарантиран.

Благоприятни дни- 27, 28

Неблагоприятни дни- 23, 24, 29

     
 

Риби

Може би да, а може би не.

Някои от вас се намират в криза. Тревогите и безпокойството ще бъдат спътници на мнозина през седмицата. Няма истинска сериозна причина за това, но просто вие вземате много навътре нещата. Обективните трудности могат да попречат на дейностите и плановете ви. Възможно  да претърпите някаква загуба(материална или духовна). Не позволявайте на отрицателните чувства да ви завладеят. Не се правете на супер герои и че нищо ви няма. Ресурсите ви временно са изчерпани. Търсете бързи начини да излезете от това състояние и да се вземете в ръце.

Благоприятни дни- 29

Неблагоприятни дни- 25, 26               

 

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп