Дневен хороскоп - неделя, 22 април 2018 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - неделя, 22 април 2018

21 април 2018, 18:31 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Обстоятелствата изискват да бъдете достатъчно гъвкави и да се откажете от праволинейните решения. Днес ще бъдете лесно уязвими. Възможно е да се почувствате неудобно в компанията на някого.

     
 

Телец

На вашия път стоят някои предизвикателства. Подходящ период за преоценка на взаимоотношенията с някои хора от вашето обкръжение. Възможни са дребни спречквания с близките ви или проблеми със здравето.

     
 

Близнаци

Днес обърнете внимание на това, което ви се случва. Опитайте се да откриете сред многото ситуации на деня духовния дар, който съдбата ви изпраща. Ако някой иска да ви даде съвет, то не го пренебрегвайте. Анализирайте всичко и бъдете внимателни!

     
 

Рак

Ако до днес сте предпочитали да пазите някои свои убеждения за себе си, то сега ще сложите вашите карти на масата, което веднага ще предизвика многозначителна реакция у другите. Желателно е да запазите симпатиите на хора, които заслужават уважението ви. 

     
 

Лъв

При някои от вас нещата не отиват в желаната посока. Замислете се над създалата се ситуация и решете какво именно трябва да разберете, какво е посланието до вас. Не е изключено да претърпите някаква загуба, отчуждение или разочарование.

     
 

Дева

Събитията ще се развиват във ваша полза. Лесно ще преодолеете недоразуменията, тъй като някои от тях са безобидни. Добре е да се фокусирате върху духовната страна на нещата. Препоръчва се уединение и релаксация.

     
 

Везни

Днес при вас са задействани два вида сили - защитни и разрушителни. За да бъде всичко с благоприятен край се иска само да се съсредоточите върху позитивната страна на нещата и да си наложите някои самоограничения.

 

     
 

Скорпион

Не си внушавайте, че ви преследват неудачи! Това състояние само е краткотрайно. Отдайте се единствено на настоящия миг. Миналото не съществува, бъдещето още не е настъпило.

     
 

Стрелец

Днес някои от вас може да се окажат на кръстопът, а изборът да бъде труден. В зависимост от това кой път ще изберете, може да настъпят кардинални промени или да разберете, че се връщате всъщност назад.

     
 

Козирог

Вашият звезден хороскоп показва, че вие духовно израствате, действията ви са правилни и ви насърчава да продължавате в същата насока. Задействани са градивни промени, които няма да бъдат обаче кардинални.

     
 

Водолей

Звездният ви хороскоп показва, че вие разпилявате силите си в различни посоки и изпускате доста добри възможности. В някои случаи ставате направо дезорганизирани. Обърнете внимание на дребните неудачи, които може да са сигнал за по-сериозни проблеми. 

     
 

Риби

Правете това, което обстоятелствата на деня изискват, вместо да правите дългосрочни планове. Не забравяйте, че в края на всеки тунел има светлина. Не се поддавайте на съмнения, които ще действат като отровни изпарения.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате енергията си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им оставяте време за развитие. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. Един от най-добрите дни за покаяние, духовна концентрация и молитва. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп