ЦСКА възропта: Иска оставката на Дисциплинарната комисия към БФС - bulgaria.utre.bg

ЦСКА възропта: Иска оставката на Дисциплинарната комисия към БФС

20 април 2018, 16:46 | Марияна Толева
  • Снимка:
    cska.bg

Наказанието на Левски било „меко казано смешна санкция“

ЦСКА поиска оставката на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз начело с нейния председател Юрий Кучев, се казва в съобщение на клуба. А причината е лекото, според „червените“ наказание за Левски.

„Шокирани сме от меко казано смешната санкция, която беше наложена на Левски за опита за убийство, който направиха феновете от тяхната агитка по време на последното вечно дерби. Служител на реда беше тежко ранен, претърпя операции и му предстоят още, за да се възстанови напълно, а наказанието е само един мач без публика и 4000 лева парична глоба?! Потресени сме от двойния стандарт, с който биват наказвани ЦСКА и Левски.“, пише в съобщението на армейците.

ОТ ЦСКА дават и пример: “За хвърлена по единия страничен съдия монета от 50 стотинки, която никой не видя, нашият клуб беше наказан с умопомрачителна сума - 30 000 лева и затваряне на сектор "А" на "Армията". А за тежка телесна повреда на длъжностно лице вечният съперник е глобен с едва 4000 лева?!“

Те смятат, че проявите на насилие отблъскват хората от стадионите. И смятат, че проявите на феновете на вечния им съперник трябва да се наказват най-строго.

 

Етикети
Цскаоставка


Коментари (1)

Потребител
муспи
Ех чи убави временя беха по цервенковско то и особенно по антонюговское време! Дядо ни раскасваше чий е било то доста яко само Бошкоф да си дигнеше ръка, и реферо свириши дупа! Какво му пречиеше то, на тозий фашисть да дади йощ една дупа?! Щехме да биеме фашистите де со 4:2 [ още... ]
20 април, 19:56 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Снимка на деня:

Снежен поздрав от ВТУ
Снежен поздрав от ВТУ