Дневен хороскоп - събота, 21 април 2018 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - събота, 21 април 2018

20 април 2018, 18:30 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Не форсирайте събитията - все още не е известно как ще се обърнат за вас. Опитайте се да живеете днес, наслаждавайки се на това, което се случва. Вечерта не хабете много енергия в домашни занимания и не се отказвайте от малко удоволствие.

     
 

Телец

Във вашата професионална дейност се опитайте да внесете елемент на творчество. Обаче знайте мярката и не се увличайте от играта на въображението. Бъдете предпазливи относно новите делови предложения. Сега не трябва да участвате в събития, в които има риск.

     
 

Близнаци

Необходимо е да въведете ред в документацията си и въобще в нещата си. При правилно разпределение на времето, ще успеете да свършите много задачи за кратко време. Подходящо е за финансови транзакции.

     
 

Рак

Удачно време да завършите започнатата от преди работа. Ще преодолеете пречките и ще продължите напред. В личните отношения е по-сложно. Могат да възникнат отново по-стари претенции.

     
 

Лъв

Предстои ви много работа, но се старайте да изпълнявате всяка задача бавно, а най-важното – качествено. В началото на деня са възможни кавги с колеги. Опитайте се да избегнете конфликтите, тъй като победата няма да бъде на ваша страна, дори ако сте прави.

     
 

Дева

Днес не се очакват особени събития и промени. Сега е по-добре да започнете да планирате бъдещите си действия. Внимателно обмислете покупките си, иначе рискувате да похарчите допълнително средства, което понастоящем е нежелателно.

     
 

Везни

Внимателно се отнасяйте към всички предложения. От вас се изискват бързи и оригинални решения. По въпросите, които са второстепенни за вас, е по-добре да сте доволни от малкото. Могат да възникнат остри ситуации, но се опитайте да разрешите проблемите по мирен път.

 

     
 

Скорпион

Много от планираните ви дела ще вървят като по часовник. Сега имате достатъчно енергия и е важно накъде ще я отправите. Пътуване сред природата ще помогне да се хармонизира душевното ви състояние и да се снеме стреса.

     
 

Стрелец

Денят ще премине бързо и вие дори няма да усетите това. Задачи, които не ви носят удовлетворение, отложете за по-късно. Проверявайте постъпваща информация и не вярвайте на никого. В общуването с по-възрастни роднини, бъдете особено тактични.

     
 

Козирог

Деловите въпроси изискват вашето активно участие. Ако получите нови предложения, отделете време да оцените перспективите, не се доверявайте на интуицията си. Очакват ви приятни срещи със стари приятели. Могат да бъдат установени романтични отношения.

     
 

Водолей

На работното място, всичко е наред! Ще определите конкретни цели и постепенно ще ги изпълнявате. Ако са ви се натрупали дела, с които от дълго време не сте се справили, сега е време да ги довършите и всичко ще ви се отдаде лесно.

     
 

Риби

Ако искате да промените живота си към по-добро, дерзайте и ще успеете. В този период ще можете да постигнете добри резултати, поради възможността да намерите нестандартни решения на обичайните задачи.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е свързан с вербалните енергии. Добре е да работите с желания, да формирате намерения, да използвате магически знания и ресурси за постигане на желаното. Подходящо е за дълбоки молитви, произнасяне на мантри. На битово равнище е по-добре по-малко да говорите, да не влизате в сплетни, клюки, да не лъжете и да не се занимавате с клевети. Бъдете внимателни с думите. Всичко, което кажете, може да се претвори в реалността. Може да срещнете различни провокации, пред които трудно ще устоите. Ден за активни действия.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп