Харизанов за пиара на „Младост“: Медиен „титан“!

Огризките от „десните“ се лендзеха на снимки с Иванчева, сега разбрали, че не става за кмет

Ще мине време и „Зелените“ ще кажат, че нямат нищо общо с „фризьорката от сексшоп. Тези номера обаче вече не минават. Този коментар направи Георги Харизанов пред Канал 3. Политическият анализатор буквално съсипа в ефир и хванатата в крачка кметица на „Младост“, и скандалния и пиар, който не слиза от ефир вече трети ден.

„Кой е този джендър?“, попита учудено Харизанов, когато в ефир беше показана разголена снимка на „медийния експерт“ Петър Кърджилов. „Тази снимка в твърде ранен час я показахте, СЕМ ще ви глобят“, предупреди той.

„Този медиен „титан“ е написал, че това е активно мероприятие в стил ДС“, каза Харизанов, припомняйки статус на Кърджилов във Фейсбук.

„Този статус показва цялата медийна мощ на „Зелените“, категоричен беше Харизанов. 

Светнали и жертвите на инсценираната от Буш и компания атака на Световния търговски център и Пентагона? Ако можете уважаеми зрители да направите паралел между кметицата на „Младост“, която беше хваната с пари в брой и жертвите в САЩ ще заслужите моето искрено уважение“, обяви той.

„Този и такива други като него стоят зад фалшивата кауза „Спасете Пирин“ и зад други такива фалшиви и изнудвачески зелени каузи. Ето това са „Зелените“. Вярват че Буш е правел заговори и е избивал собствените си граждани“, коментира Харизанов.

По думите на Харизанов вероятно някъде има линия на срама, но това са хора, доказали, че и да има такава, няма да се съобразят с нея.

А за прегръдката межди „Зелените“ и Десислава Иванчева анализаторът твърди:

„Търсила е кауза, зад която да се прикрие след като партията на Кадиев се разграничи от нея. Намерила е пристан при „Зелените“. Поздравявам ги за политическия нюх, отличен избор им е, със здраве да си я ползват! И след 10 до 30 години да си я вземат у тях!“

Георги Харизанов коментира и позицията на ДСБ. „Вчера огризките от българската десница осъзнаха, че Иванчева не става за кмет. Чак сега. До сега тя беше симпатична, защото не беше от управляващата коалиция. Лендзеха се на снимки с нея, щастливи че някой друг, а не ГЕРБ печели. Бивша служителка в секс-шоп и фризьорка! Ще им ги припомням във всеки удобен случай. Принципът „Всеки, но не ГЕРБ“ е опасен. Въпреки че ние така цял президент избрахме, че за един районен кмет ще издребняваме…“